Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tokion olympiakylässä järjestettiin ryyppyjuhlat – Viina virtasi ja myös porttikieltoja jaettiin

Toshirō Mutō järjestelykomitean päällikkö Tokion kesäolympialaiset
AOP

Tokion olympialaisten korona-sääntöjen noudattaminen on nostattanut tunteita läpi kisojen ja viime perjantaina tilanne läikkyi yli. Kisakylässä pidetyt bileet jättivät selitettävää monelle taholle.

Eri tiedotusvälineiden mukaan useat urheilijat ja muut joukkueiden jäsenet juhlivat rankasti viime perjantaina Tokion olympiakylässä. Sitä, kuinka monta ja erityisesti ketkä ja mitkä maat olivat siellä, ei mainita. Poliisi joutui hajottamaan bileet ja olympialaisten järjestäjäorganisaatio on vahvistanut tämän.

Valtavassa 11 000 asukkaan kylässä asukkaita on ehdottomasti kielletty juomasta alkoholia julkisesti. Tämä on osa korona-sääntöjä viruksen puhkeamisen estämiseksi kylässä. Ihmiset saavat kuitenkin juoda alkoholia yksin huoneissaan. Ne, jotka eivät noudata sääntöjä, voidaan heittää ulos kylästä ja he voivat menettää kisa-akkreditointinsa.

Olympialaisten johtaja Toshirō Mutō kertoi yksityiskohdista.

– Tutkimme tapausta ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin.

Kaksi georgialaista judon hopeamitalista on juuri heitetty ulos kylästä, koska he ovat laittomasti lähteneet ulos kuplasta olosuhteissa, joita Mutō kuvaili selväksi ja vakavaksi sääntöjen rikkomiseksi.

Kuten aiemmin kirjoitimme, myös australiaiset loistivat toilailussa. Australialaiset olivat jättäneet osan hotellihuoneista siivottomaan kuntoon ja riehuneet myös paluulennolla. Myös kaksi todellista kokoa olevaa maskottia – kenguru ja emu – katosivat yht’äkkiä seitsemäksi päiväksi.

Australian olympiajoukkueen päällikkö Ian Chesterman selitti, että useita vuoteita on tuhottu. Lisäksi useita reikiä oltiin lyöty seiniin. Tilanne on miehen mukaan mahdoton hyväksyä, mutta mies toivoi myös ymmärrystä.

– Se kirja on vanha kuin aika: hyvä nuori tekee virheen, toinen luku on hyvä, nuori on täynnä katumusta. Kolmas luku on hyvä nuori, joka oppii virheestä ja tulee paremmaksi ihmiseksi, Chesterman vakuutti.

Myös kadonneiden australialaisten maskottien kohtalo saatiin ratkaistua. Ne löytyivät saksalaisten hoivista. Chesterman naureskeli tilanteelle.

– Olen erittäin iloinen voidessani sanoa, että maskotit ovat palanneet. Ne ilmestyivät jälleen eilen illalla ja kuulin, että heillä oli hieno loma Saksassa, hän hekotteli.

Myös Israelin baseball-joukkue kunnostautui pahvista valmistettujen vuoteiden tuhoamisessa. Yhdeksän heistä hyppäsi sängylle, joka sitten romahti. Järjestäjien syyttivät israelilaisia epäkunnioituksesta ja Israel pyysikin välikohtausta anteeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit