Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Tokiossa taas uusi korona-tartunta – Tällä kertaa vuorossa venäläiskarateka

olympiakarate
AOP

Aiemmin tänään Kreikan naisten taitouintijoukkue ilmoitti vetäytymisestään Tokion olympialaisista koronan vuoksi ja nyt saman kohtalon koki Venäjän karateka Anna Tšernõševa.

Venäjäläinen 19-vuotias karateka Anna Tšernõševa on antanut positiivisen korona-testin ja hän joutuu jäämään sivuun Tokion olympialaisista, Venäjän karateliitto kertoi tiedotteessaan.

– Erittäin surullisia uutisia Japanista – karatekamme Tšernõševa ei voi kilpailla olympialaisissa, liitto tiedotti tiistaina Facebook-sivuillaan.

– Hänen korona-testinsä, joka oli pakollinen kaikille kisojen osallistujille, oli positiivinen.

Keskiviikkona liitto sanoi, että Tšernõševa oli fyysisesti hyvässä kunnossa, eikä hänellä ollut muita merkkejä sairaudesta. Venäjän RIA-uutistoimisto raportoi, että muut Tšernõševan Tokion-lennon urheilijat, mukaan lukien painijat ja voimistelijat, olivat saaneet negatiivisen testin.

Tšernõševa voitti kultaa EM -kisoissa aiemmin tänä vuonna naisten 55-kiloisten sarjassa. Hänellä on myös nuorten olympialaisten hopeamitali vuodelta 2018. Venäläisen piti osallistua Tokion olympialaisissa naisten 55-kiloisten sarjan kumiteen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit