Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tokio 2020

Ukrainalainen kilpakävelijä Nazar Kovalenko jää doping-testiongelmien vuoksi sivuun olympialaisista

Nazar Kovalenko kävely Ukraina
AOP

Ukrainalainen kilpakävelijä Nazar Kovalenko joutuu jäämään viime metreillä sivuun Tokion olympialaisten miesten 50 kilometrin kävelystä. Syynä ovat doping-testiepäselvyydet.

Ukrainan kilpakävelijä Nazar Kovalenko ei kilpaile Tokion olympialaisissa sen jälkeen, kun Urheilun välimiesoikeus CAS hylkäsi keskiviikkona hänen vaatimuksensa kumota kilpailukielto doping-testien vuoksi.

Kovalenko, joka oli Lontoon olympialaisissa vuonna 2012 50 kilometrin kävelyssä 27., valitti tuomiostaan, mutta Athletics Integrity Unit AIU hylkäse sen ja piti Kovalenkon kilpailukiellon voimassa Tokiossa. Syyksi kerrottiin, että Kovalenkolta ei ole otettu tarpeeksi suurta määrää doping-testejä tällä kaudella.

– Asiasta vastaava välimiespaneeli on hylännyt ukrainalaisen kilpakävelijä Kovalenkon 1. elokuuta 2021 jättämän hakemuksen, joka liittyy AIU:n päätökseen julistaa hänet kelpaamattomaksi kilpailemaan Tokion olympialaisissa, CAS totesi tuomiossaan.

Paneeli kiisti poikkeuksellisten olosuhteiden olemassaolon, jotka oikeuttaisivat poikkeuksen. Kovalenko oli vedonnut näihin omassa protestissaan.

Olympialaisten kilpakävelyt käydään torstaina ja perjantaina. Suomea 50 kilometrin kävelyssä edustavat Aku Partanen, Jarkko Kinnunen ja Aleksi Ojala. 20 kilometrin kävelyssä Suomella ei ole edustusta sen enempää miehissä kuin naisissakaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tokio 2020