Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Wojciech Nowicki ennätyksellään moukariringin valtias

Wojciech Nowicki voitti kultaa moukarissa.
AOP

Puolaan meni odotetusti miesten moukarinheiton olympiakulta, kun Wojciech Nowicki heitti finaalissa oman ennätyksensä 82,52 ja sinetöi uransa toisen arvokisavoiton nimiinsä. Nowickin kaikki kuusi heittoa kantoivat yli 80 metriä, mutta viimeisen puolalainen astui tarkoituksella yli. Kaikki mitatut heitot olivat kuitenkin yli 81 metrin heittoja ja näistä kaksi olisi riittänyt kisan voittoon, kun Nowickin toiseksi pisin heitto oli 81,72 metriä pitkä.

Kisassa toiseksi tuli yllättäjä Norjasta, kun Eivind Henriksen kiskaisi ennätyksensä 81,58. Henriksen heitti kisassa kolme kertaa yli 80 metrin ja ne heitot olivat miehen ensimmäiset yli 80 metrin heitot uralla. Henriksenin tulos oli samalla Norjan ennätys ja maan ensimmäinen mitali moukarinheitosta.

Kolmanneksi kisassa nousi Nowickin maanmies Pawel Fajdek. Riossa karsintaan jäänyt Fajdek heitti viidennellä kierroksella tuloksen 81,53, joka riitti sillä hetkellä toiseen sijaan ennen kuin norjalainen meni ohi.

Kisassa nähtiin yhteensä neljä yli 80 metrin miestä, kun kisassa neljänneksi jätettiin nuori ukrainalainen Mykhaylo Kokhan. Kokhan heitti kisassa tuloksen 80,39.

Maailman kärkinimi ennen olympialaisia oli Yhdysvaltain Rudy Winkler, joka jäi kisassa seitsemänneksi tuloksella 77,08.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020