Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori taipui Washingtonin ATP-kisan toisella kierroksella

Emil Ruusuvuori taipui Washingtonissa.
AOP

Suomen miestenniksen kärkinimi Emil Ruusuvuori koki karvaan tappion Italian Jannik Sinnerille Washingtonin ATP-500 tason turnauksessa. Ruusuvuori kärsi 2-0 (6-2, 6-4) -tappion, eikä saanut ottelussa ainuttakaan murtopalloa turnauksessa viidenneksi sijoitettua italialaista vastaan.

Ruusuvuoren ottelu lähti Sinneriä vastaan heikosti käyntiin, kun suomalainen menetti heti ensimmäisen syöttönsä ja italialainen karkasi omat syötöt pidettyään erässä 3-0 -johtoon. Ruusuvuorella peruslyönnit olivat kateissa, eikä suomalainen pystynyt hyödyntämään Sinnerin heikkoa syöttöpäivää millään tavalla.

Ensimmäisen erän kahdeksannessa pelissä suomalainen menetti erässä toistamiseen syöttönsä ja Sinner hoiti erän nimiinsä 6-2 -lukemin.

Toisessa erässä Ruusuvuori pääsi peliin erinomaisesti kiinni eikä omien syöttöjen pitäminen ollut läheskään niin työlästä kuin avauserässä. Suomalainen teki silti aivan liikaa virheitä peruslyönneillään ja se johti siihen, että Sinnerin ei tarvinnut kuin pitää pallo rajojen sisäpuolella, jotta pisteet tulivat kotiin. Sinnerin johtaessa erää 5-4 -lukemin tuli Ruusuvuori syöttämään. Viimeisessä syöttövuorossa Ruusuvuori ei saanut pistettäkään vaan italialainen mursi Ruusuvuoren nollille.

Kohtaaminen oli miesten kauden toinen keskinäinen. Sinner voitti aiemman ottelun Miamin Masters-kisassa maaliskuun lopulla 2-0 -lukemin, mutta tuolloin Ruusuvuori onnistui kertaalleen murrossa.

Sinner kohtaa toisella kierroksella torstaina 12. sijoitetun Yhdysvaltain Sebastian Kordan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis