Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Hiihtoliiton pitkäaikainen johtoportaan jäsen Antero Kekkonen on kuollut

AOP

Hiihtoliiton johtotehtävissä pitkään toiminut Antero Kekkonen on kuollut viime viikon torstaina.

Hiihtoliiton kunniajäsen, liikuntaneuvos Antero Kekkonen kuoli viime torstaina 29.7.2021 Valkeakoskella 98-vuotiaana. Kekkonen syntyi Kiskossa 23.6.1923.

Elämäntyönsä Kekkonen teki Valkeakosken yhteiskoulun liikunnan lehtorina 1952–1984. Kekkonen toimi pitkään Suomen Hiihtoliiton luottamustehtävissä ja arvokilpailujoukkueiden taustavoimissa. Hän oli Hiihtoliiton johtokunnassa vuosina 1961–1975. Kekkonen järjesti hiihtoleirin päävalmentaja Veli Saarisen kanssa jo talvella 1946, jolloin Carl Gustaf Emil Mannerheim oli presidenttinä.

Kekkonen vaikutti Valkeakosken Hakan hiihtojaoston puheenjohtajana lähes 40 vuotta ja oli mukana seuran toiminnassa viime vuosiin saakka. Korkeakankaan hiihtokeskuksessa Valkeakoskella tehtiin Kekkosen johdolla tuhansia talkootunteja.

Suomen Hiihtoliiton puheenjohtajisto myönsi Kekkoselle vuonna 1993 Hannu Koskivuori -mitalin numero 9. Hannu Koskivuori -mitaleja jaetaan vuosittain yksi kappale ansioituneelle hiihtourheilun piirissä toimineelle henkilölle, yhteisölle tai järjestölle. Liikuntaneuvoksen arvonimen Kekkonen sai vuonna 1995.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu