Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Miesten 110 metrin aidoissa yllätysvoitto Jamaikalle

Hansle Parchment voitti aidoissa kultaa.
AOP

Miesten 110 metrin aitajuoksun olympiafinaalissa Tokiossa nähtiin draamaa. Suurin mestarisuosikki Grant Holloway karkasi kuin raketti telineistä karkuun, mutta yhdysvaltalaisen vauhti pysähtyi kuin seinään kahdeksannelle aidalle ja takaa kiri Jamaikan Hansle Parchment voittoon ajalla 13.04, joka oli Parchmentin kauden paras noteeraus.

31-vuotiaalle Parchmentille Tokion olympiakulta oli uran ensimmäinen arvokisavoitto. Jamaikan ykköstähti Omar McLeod ei selviytynyt maan karsinnoista itse kisoihin mukaan.

Dohan hallitseva maailmanmestari Holloway otti olympiakisoista kuitenkin hopeaa, kun 24-vuotias juoksija kurkotti toiseksi ennen Jamaikan Ronald Levya ajalla 13.09. Levyn aika oli sadasosan heikompi kuin vuonna 2019 maailmanmestaruuden voittaneen yhdysvaltalaisen.

Kisan toinen Yhdysvaltain edustaja Devon Allen oli kisan neljäs. Allenin ajaksi muodostui 13.14. Kisan paras eurooppalainen oli Ranskan kokenut 30-vuotias Pascal Martinot-Lagarde, joka juoksi finaalissa kauden parhaakseen 13.16 ja sijoittui viidenneksi. Martinot-Lagarden reaktioaika 0.120 sekuntia oli kisan nopein. Kisassa kuudenneksi kiri omalla ennätyksellään 13.22 Espanjan vuonna 2000 syntynyt Asler Martinez.

Iso-Britannian Andrew Pozzi oli kisan seitsemäs ajalla 13.30 ja Ranskan Aurel Manga kahdeksas ajalla 13.38. Suomen Elmo Lakka selviytyi uransa ensimmäisissä olympialaisissa välieriin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020