Seuraa meitä:

Tokio 2020

Pikajuoksulegenda Carl Lewis haukkui USA:n miesten pikaviestijoukkueen suorituksen pystyyn Tokion olympialaisissa

Carl Lewis yleisurheiluvalmentaja USA
AOP

USA:n pikajuoksulegenda Carl Lewisilla oli yksinkertaisen tyly näkemys USA:n pikaviestijoukkueen töppäilystä Tokion olympilaisissa.

60-vuotias Carl Lewis oli seurannut miesten pikaviestin alkueriä kotonaan TV:stä ja kiehui raivosta USA Todayn haastattelussa USA:n alkuerän jälkeen.

– Tämä oli kuin jalkapallovalmentaja, joka vei joukkueen Super Bowliin ja häviää 99-0, koska he olivat täysin huonosti valmistautuneita.

– Se on mahdotonta hyväksyä. On niin masentavaa nähdä tämä, koska se on ihmisten elämää. Pelaamme vain pelejä ihmisten elämillä. Siksi olen niin järkyttynyt. Se on täysin vältettävissä. Ja Amerikka istuu siellä hurraamassa Yhdysvalloille ja sitten heillä on tämä pelle-show. En jaksa enää. Se on vain mahdotonta hyväksyä. Viestin vieminen ei ole vaikeaa, Lewis tylytti.

Kun USA jäi surkeasti alkueränsä kuudenneksi, Lewis avautui kilpailusta Twitterissä.

– USA teki kaiken väärin miesten viestissä. Vaihtojärjestelmä on väärä, urheilijat ajavat vääriä etappeja, ja oli selvää, ettei johtajuutta ollut. Oli täysin kiusallista ja täysin mahdotonta hyväksyä, että USA:n joukkue näytti huonommalta kuin näkemäni AAU-nuoret.

Lewis toimii Houstonin yliopiston yleisurheiluapuvalmentaja ja kertoo, että hän on ollut viime vuosina mukana Yhdysvaltain viestijuoksun kanssa, Houstonin yliopiston juoksijat ovat osallistuneet siihen.

– Yleisurheilussa, sen yksilöllisessä osassa, jokainen agentti on siellä alhaalla, jokainen ihminen puhuu siellä valmentajille, he haluavat, että heidän kaverinsa juoksevat, he kaikki sanovat, että meidän täytyy juoksuttaa kuutta kaveria, niin he kaikki voivat saada mitalin. Viimeinen asia, jota he ajattelevat, on maaliviivan ylittäminen USA:n nimissä. Se on palauu samaan asiaan, itsekkyyteen.

Amerikkalaisen romahduksen jälkeen kaksi Yhdysvaltain joukkueen jäsentä, toisen osuuden juoksija Fred Kerley ja kolmososuuden juoksija Ronnie Baker, puhuivat median kanssa mixed zonella. Kun heiltä kysyttiin, kuinka paljon heillä oli harjoittelua olympialaisissa ryhmänä ennen kilpailua, Kerley sanoi: “En tiedä”, ja Baker lisäsi: “Ei paljon”.

Lewis keskittyi Bakeriin, joka joutui suorittamaan käännöksen radalla 200 ja 300 metrin rajan välissä.

– En ole koskaan nähnyt Bakerin kääntyvän elämässäni. Menkää taaksepäin ja katsokaa kolmas etappi, katsokaa häntä, hän näyttää juoksevan jäällä, koska hän ei ole koskaan juossut käännöstä. Hän ei juokse 200 metriä, joten miksi hän juoksee käännöstä, kun ei koskaan juokse käännöstä?

Lewis sanoo keskustelleensa asiasta ikuisuuksia.

– Olemme puhuneet tästä ikuisesti. Viestiohjelma on ollut katastrofi vuosia, koska ei ole johtajuutta eikä järjestelmää. Kun sanoin, että kaikki on pielessä, niin se on. Jos hajottaa tämän osiin, ihmiset olivat väärällä etapilla, ilmeisesti heille ei opetettu, kuinka ojentaa kapula näillä etapeilla. Vain sellaisia ​​yksinkertaisia ​​asioita. Katsoin sen. En syytä urheilijoita niin paljon. Tämä oli johtajuutta.

Kun häneltä kysyttiin, onko hän valmis ottamaan haltuunsa Yhdysvaltain viestiohjelman, Lewis nauroi äänekkäästi. Mutta hän ei nauranut sille, mitä hän todisti Tokiosta televisiossaan kotona.

– Olen niin turhautunut, koska olen niin intohimoinen näistä kolmesta kirjaimesta, USA. Siksi. Rakastan maatani. Rakastan voittoa. Se saa minut innostumaan. Kuinka voimme pettää Yhdysvaltoja niin paljon sellaisella hyväksymättömällä tavalla?, Lewis taivasteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tokio 2020