Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Ryan Crouser hirmutyönnöllä uransa toiseen olympiavoittoon

Ryan Crouser voitti olympiakultaa kuten odottaa sopi.
AOP

Yhdysvaltain Ryan Crouser oli omaa luokkaansa Tokion olympialaisten miesten kuulantyönnön loppukilpailussa. Aiemmin kesällä maailmanennätyksen 23,37 työntänyt yhdysvaltalaisjätti voitti toisen olympiakullan putkeen tuloksella 23,30. Maailman kautta aikain toiseksi pisin työntö syntyi kuudennella kierroksella.

Maailman paras kuulantyöntäjä esitteli Tokiossa kovan sarjan, sillä Crouser työnsi heti kolmella ensimmäisellä kierroksella tulokset 22,83, 22,93 ja 22,86 ratkaisten käytännössä kisan nimiinsä. Neljäs ja viides kierros olivat heikompia, sillä pyörähtäjän työnnöt kantoivat tuloksiin 22,74 ja 22,54. Viimeisellä kierroksella työntö osui jo olympiakullan ratkettua vähän paremmin kohdilleen ja kantoi uusiin olympiaennätys lukemiin.

Kisassa toiseksi tuli Dohassa 2019 MM-kultaa urallaan toistamiseen voittanut Joe Kovacs, jonka pisin työntö syntyi neljännellä kierroksella ja kantoi lukemiin 22,65. Kolmas kisassa oli Uuden-Seelannin Tomas Walsh, joka työnsi kauden parhaansa 22,47. Neljänneksi kisassa jäi jo toisissa arvokisoissa putkeen Brasilian Darlan Romani, joka oli kisassa kolmantena avauskierroksen jälkeen. Romanin pisin työntö kantoi 21,88, joka oli myös miehen kauden paras tulos.

Viides kisassa oli italialaisyllättäjä Zane Weir, joka paransi ensin karsinnassa ennätystään ja uudestaan finaalissa. Kisan ylivoimaisesti hoikin mies tuuppasi rautapallon lukemiin 21,41.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020