Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Rallit.fi: Kalle Rovanperä uskoo Belgian MM-rallin olevan haastava

Kalle Rovanperä ralli Toyota Viron ralli
AOP

Uransa ensimmäisen MM-osakilpailuvoiton heinäkuussa Virossa ajanut Kalle Rovanperä lähtee haastajana ensi viikon Belgian MM-ralliin.

Belgian osakilpailu on Kalle Rovanperälle ensimmäinen urallaan, joskin tilanne on sama lähes jokaisella WRC-kuskilla. Asfalttialusta tuo myös omat haasteensa.

– Oli hienoa saada ensimmäinen voitto Virosta. Nyt sitä ei tarvitse enää miettiä. Odotan jo innolla Ypresiä. Se ei ole koskaan ollut MM-sarjassa, mutta kisa on legendaarinen ja jokainen kuski tuntee sen maineen, Rovanperä hehkuttaa Rallit.fin haastattelussa.

Rovanperä ajoi muun Toyotan miehistön tavoin testinsä Ypres-rallia varten viime viikolla. Suomalaisen osalta testipäivä osui nappiin, sillä jyväskyläläinen sai kokemusta sekä kuivasta että märästä asvaltista.

– Jo testeissä näki, että olosuhteet kisassa voivat olla todella haastavat. Normaalisti siellä ajetaan tosi isoja leikkauksia mutkissa, jonka myötä mutaa ja muuta likaa nousee tielle. Olosuhteet voivat siis olla erittäin vaihtelevat sekä haastavat.

– Yksi tärkein asia ensikertalaiselle varmasti on, että osaa tunnistaa, kuinka paljon pitoa on kussakin kohdassa. Se pitää osata myös merkitä tarkasti nuotteihin, Rovanperä uumoilee.

Belgian MM-ralli käynnistyy ensi perjantaina. Ohjelmassa on yhteensä 20 erikoiskoetta, joilla yhteismittaa on 295,78 kilometriä.

Lähde: Rallit.fi

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli