Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tokio 2020

Keihäskulta Intiaan – Lassi Etelätalo venyi finaalissa

Intian Chopra voitti kultaa
AOP

Tokion olympialaisten keihäskisasta ei puuttunut draamaa, kun kulta meni sensaatiomaisesti Intian Neeraj Chopralle. Tshekki otti kaksi mitalia kun Jakub Vadlejch heitti hopealle ja Vitezslav Vesely pronssille. Lassi Etelätalo nappasi Suomelle pistesijan sijoittumalla finaalissa sijalle 8.

Olympiakultaa voitti kesällä Suomessakin heittänyt Intian Chopra. Intialainen heitti yli 87 metriä kahdella ensimmäisellä heitollaan ja sinetöi jo kisan alkuvaiheessa olympiavoiton. Choprasta tuli historiallisesti maansa ensimmäinen olympiavoittaja yleisurheilija.

Lassi Etelätalo venyi juuri oikeassa paikassa, sillä pisin heitto tuli 3. kierroksella. 83,28 metriä kantanut heitto riitti toiselle kierrokselle. Suomalainen ei kuitenkaan onnistunut parantamaan tulostaan viimeisillä kierroksilla, vaan jäi kahdeksanneksi.

Etelätalo kommentoi, että jalat eivät tuntuneet yhtä hyvältä kuin karsinnassa, mikä taas vaikutti suoritukseen.

– Ei ollut ihan niin freesi päivä kun karsinnassa, jalat oli pikkuisen pehmeän tuntuiset ja se teki juoksusta hankalampaa. Pistesija ja tulos ihan ok, mutta ei ne mitalisijat sitten niin kauas jääneet – olisi sitä huippuonnistuneella heitolla voinut nousta, Etelätalo sanoi Olympiakomitean tiedotteessa.

Kisan suursuosikki ja keihäskisoja koko kauden dominoinut Johannes Vetter ei päässyt jatkoon kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen. Saksalainen heitti ensimmäisellään 82,52, minkä jälkeen hän ei saanut tuloskelpoista heittoa. Tulos riitti yhdeksänteen sijaan.

Vetter kritisoi Ylen haastattelussa keihäspaikan pehmeää alustaa, joka saksalaisen mukaan oli todella liukas. Vetter piti vastuuttomana sitä, ettei alustaa ollut testattu käytännössä, ainakaan keihäspaikalla. Saksalainen on jo aikaisemmin tänä vuonna kritisoinut kovaäänisesti heitto-oloja, kun Lontoon Timanttiliigan heittopaikka ei miellyttänyt.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020