Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Mariya Lasitskenelle vihdoin olympiakultaa – venäläinen oli suvereeni naisten korkeudessa

Mariya Lasitskene voitti olympiakultaa.
AOP

Viimeisen puoli vuosikymmentä naisten korkeutta hallinnut venäläishyppääjä Mariya Lasitskene voitti uransa ensimmäisen olympiakullan. Lasitskene voitti tiukan taistelun Ukrainan Yaroslava Mahuchikhin ja Australian Nicola McDermottin kanssa, mutta lopulta venäläinen karisti kilpailijat kannoiltaan voittaen kisan tuloksella 204, joka oli naisen kauden paras noteeraus.

Todella suuren yllätyshopean otti vuonna 1996 syntynyt Australian McDermott, joka paransi kisan aikana useasti ennätystään. Lopulta McDermottin ennätykseksi kirjattiin 202, mutta australialainen oli todella lähellä ylittää korkeuden 204 kolmannella yrityksellään. Kolmanneksi tuli maailman kärkituloksen omaava Mahuchikh, joka hyppäsi tuloksen 200.

Ukrainalainen ylitti toisellaan 200, mutta missasi ensimmäisen yrityksen 202’sta. Tämän jälkeen hallissa EM-kultaa voittanut Dohan hopeamitalisti jätti kaksi yritystä 204’n, mutta ei onnistunut ylityksissä.

Neljäs kisassa oli Ukrainan Iryna Gerashcenko, joka sivusi kauden parastaan 198. 196’n hyppäsi kisassa viisi eri kilpailijaa ja näistä ensimmäisellä korkeuden selvitti Australian Eleanor Patterson, joka oli kisassa lopulta viides.

Suomen Ella Junnila jäi naisten korkeudessa karsintaan ja ylitti siellä korkeuden 186. Junnila voitti EM-halleissa pronssia Mahuchikin ja Gerashchenkon jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020