Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomalaisgolffarit jäivät kauas kärjestä – Castrénin tulos historiankirjoihin

Castren jäi 18. sijalle olympiagolfissa
AOP

Matilda Castrén sijoittui sijalle 18 ja Sanna Nuutinen sijalle 20 Tokion olympialaisten golf-kisassa. Kultaa voitti Yhdysvaltain Nelly Korda, hopeaa Japanin Mone Inami ja pronssia Uuden-Seelannin Lydia Ko.

Ennen viimeistä kierrosta suomalaiset olivat hyvissä asemissa: Castrén kolme lyöntiä ja Nuutinen neljä lyöntiä mitalisijoista. Nappionnistuminen jäi kuitenkin puuttumaan, ja suomalaiset tippuivat mitalitaistossa.

Castrénin 18. sija on kuitenkin kaikkien aikojen paras suomalaissijoitus olympiagolfissa, kun otetaan huomioon sekä naisten että miesten kisat. Castrénista povattiin jo mitalikandidaattia ennen kisojen alkua, mutta odotuksiin nähden suomalainen joutui pettymään, minkä hän itsekin myönsi.

– Olen vähän pettynyt. Aineksia oli parempaan, mutta sellaista golf ja urheilu on. Aina se ei mene niin kuin ajattelisi. Ei ollut lyönti ihan sellaisessa kunnossa, että olisi voinut taistella mitaleista. Huippuvire ei tullut esille koko viikon aikana, mikä oli pettymys. Tämä oli ihan huikea kokemus – ylitti kaikki muut odotukset paitsi pelikentällä, Castrén summasi tuntemuksiaan Olympiakomitean mukaan Ylen TV-haastattelussa.

Päätöskierroksen tulokseksi Castrénille kirjattiin yksi alle par’in. Kisan kokonaistulos oli -8.

Nuutinen oli tyytyväisempi olympiaturnaukseensa. 20. sija irtosi kokonaistuloksella -7.

– Kokonaisuutena olen tyytyväinen – jokainen kierros alle parin. Se kertoo tasaisuudesta ja siitä, että annoin itselleni mahdollisuuden menestyä. Kokemuksena tämä oli ihan mieletön! Nuutinen kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut