Seuraa meitä:

Muut

Suomalaismiesten perjantai sujui Tokiossa vaihtelevasti – Naisgolfarit hyvissä asetelmissa päätöskierrokselle

Aku Partanen kävely Tokio
AOP

Yleisurheilu

Miesten 50 kilometrin kävelyssä Aku Partanen sijoittui upeasti yhdeksänneksi kauden kärkituloksellaan. Jarkko Kinnunen oli 26. ja Aleksi Ojala 38. Partanen hävisi voittaja Dawid Tomalalle Puolasta reilut 2,5 minuuttia, Kinnunen reilut 14 minuuttia ja Ojala vähän alle 24 minuuttia.

Golf

Naisten golfissa Matida Castrén on kolmen kierroksen jälkeen jaetulla sijalla kymmenen kahdeksan lyöntiä kärjestä. Sanna Nuutinen on jaetulla 16. sijalla yhdeksän lyöntiä kärjestä. Kolmanteen kierrokseen Castrén käytti 68 ja Nuutinen 69 lyöntiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut