Seuraa meitä:

Tennis

Emil Ruusuvuori eteni karsintojen kautta Kanadan Masters-kisaan

Emil Ruusuvuori taipui Atlantan välierässä.
AOP

Emil Ruusuvuori raivasi tiensä karsimalla Kanadan Masters-kisaan. Ruusuvuori kaatoi karsintojen toisessa ottelussa Yhdysvaltain Frances Tiafoen selvästi 2-0 (6-1, 6-4) -erin ja selvitti tiensä Torontossa pelattavan turnauksen ensimmäiselle kierrokselle. Turnaus alkaa maanantai-iltana Suomen aikaa.

Kummankaan pelaajan osalta ei syöttöpeli toiminut kovinkaan vahvasti karsintojen toisessa ottelussa, sillä Tiafoen ykkössyöttö osui ruutuun ainoastaan 45 prosentin varmuudella. Yhdysvaltalainen syötti ottelussa kolme ässää ja viisi kaksoisvirhettä. Ykkössyötöistä Tiafoe voitti kuitenkin 76 prosenttia.

Ruusuvuori osui ruutuun 55 prosentin varmuudella, mutta onnistui syöttämään seitsemän ässää ja viisi kaksoisvirhettä. Murtopalloja Tiafoe sai ottelussa kolme kappaletta, mutta ei onnistunut käyttämään näitä hyödykseen kertaakaan. Ruusuvuori voitti ykkösistään 76 prosenttia kuten vastustajansakin, mutta kakkosista Ruusuvuori otti joka toisen, kun Tiafoen prosentti oli 42.

Ottelu alkoi suomalaisen osalta vahvasti, sillä Ruusuvuori piti heti kaksi ensimmäistä syöttövuoroa ja onnistui murtamaan Tiafoen kahdesti avauserän aikana. Tiafoe piti erässä ainoastaan ensimmäisen syöttönsä.

Toisessa erässä meno jatkui samanlaisena, kun Ruusuvuori mursi heti vastustajansa ensimmäisen syötön, eikä päästänyt tätä enää peliin mukaan. Suomalaisen johtaessa ottelua 4-3 toisessa erässä sai Tiafoe vielä yhden murtopallon tasoittaakseen pelin, mutta hän ei onnistunut käyttämään paikkaansa hyödyksi, vaan suomalainen karkasi erä- ja otteluvoittoon.

Ottelu oli miesten ensimmäinen keskinäinen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis