Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori saa yhdysvaltalaisen vastustajan Kanadan Masters-kisan karsinnassa

Emil Ruusuvuori saa karsinnoissa kovan haasteen.
AOP

Emil Ruusuvuori karsii sunnuntaina maanantaina alkavaan Kanadan Masters-1000 -kisaan. Ruusuvuori taipui menneellä viikolla Washingtonin ATP-500 turnauksen toisella kierroksella Jannik Sinnerille ja suuntasi tämän ottelun jälkeen Torontoon.

Torontossa pelattavassa Kanadan Masters-1000 kisan karsintojen ensimmäisellä kierroksella Ruusuvuori kaatoi Kanadan ATP-rankingin sijalla 193 olevan Steven Diezin suoraan 2-0 (6-3, 6-2) -erin. Ruusuvuori kohtaa karsintojen ratkaisevassa ottelussa Yhdysvaltain Frances Tiafoen sunnuntaina, josta voittaja pääsee Kanadan Masters-turnaukseen mukaan.

Kanadan Masters-turnauksen avauskierroksella tämän ottelun voittaja kohtaa joko John Millmanin, Sebastian Kordan, Dusan Lajovicin, Vasek Pospisilin, Lloyd Harrisin tai Taylor Fritzin. Karsintojen kautta kuusi pelaajaa raivaa tiensä pääsarjaan.

Tiafoe kaatoi omassa karsintojen avausottelussaan maanmiehensä J.J Wolfin 2-1 (6-2, 0-6, 6-4) -erin. Tiafoe on ATP-rankingissa sijalla 53. Tiafoe pelasi Ruusuvuoren tavoin Washingtonissa, mutta taipui toisella kierroksella Jenson Brooksbylle, joka eteni aina välieriin asti Sinneriä vastaan. Tiafoe oli Sinnerin ohella ainoa, joka onnistui Brooksbyn syötön turnauksessa murtamaan.

23-vuotias yhdysvaltalainen eteni olympialaisissa toiselle kierrokselle, mutta taipui Stefanos Tsitsipasin käsittelyssä 2-0 -lukemin. Wimbledonissa Tiafoe eteni kolmannelle kierrokselle kaadettuaan Tsitsipasin avauskierroksella ja Pospisilin toisella kierroksella, mutta olympialaisissa aina finaaliin asti edennyt Karen Khachanov oli liian suuri vuori Tiafolle kiivettäväksi.

Keväällä kovilla kentillä Miamin Masters-kisassa Tiafoe eteni Ruusuvuoren tavoin 16 parhaan joukkoon, mutta koki suoraan 2-0 -tappion Daniil Medvedeville, kun Ruusuvuori taipui Sinnerille samoin lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis