Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jannik Sinner marssi Washingtonissa finaaliin – vastaan ensikertalainen

Jannik Sinner
AOP

Jannik Sinner eteni Washingtonin ATP-500 -kisan loppuotteluun. Turnauksessa viidenneksi sijoitettu italialainen kohtaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelattavassa loppuottelussa Mackenzie McDonaldin, joka eteni urallaan ensimmäistä kertaa ATP-tason loppuotteluun.

Sinner kaatoi välierässä turnauksen suurimman yllättäjän Yhdysvaltain Jenson Brooksbyn suoraan 2-0 (7-6, 6-1) -erin. Brooksbylla oli ottelun ensimmäisessä erässä kolme eräpalloa Sinnerin syötössä, mutta italialainen piti syöttönsä ja vei erän tiebreakiin, jossa hoiti homman nimiinsä.

Toisessa erässä Sinner nosti entisestään pelin tasoa ja mursi kahdesti vahvasti turnauksessa esiintyneen Brooksbyn ottaen selvän erävoiton. Brooksby menetti turnauksessa vain kolme kertaa oman syöttönsä.

Myöhemmässä välieräottelussa McDonald otti voiton vahvasti turnauksessa esiintyneestä Japanin Kei Nishikorista 2-1 (6-4, 3-6, 7-5). Ensimmäisessä kahdessa erässä nähtiin hurja määrä syötönmurtoja ja McDonald johti toista erää jo murrolla 3-2 -lukemin ja omaa syöttöään 40-0, mutta menetti syöttönsä ja Nishikori mursi takaisin sekä karkasi erävoittoon.

Kolmannessa erässä nähtiin huikeaa tennistä puolin ja toisin. Nishikori oli hallitsevampi osapuoli, mutta yhdysvaltalainen selviytyi loistavasti paineen alla ja lopulta otti voittoon riittäneen murron erän 12. pelissä.

Sinnerin ja McDonaldin ottelu alkaa kello 0.00 sunnuntai-iltana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis