Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kanadan Masters-turnauksen pelaajat selvillä – kuusi karsijaa mukaan kaavioon

Ricardas Berankis pääsi Kanadan Mastersin pääsarjaan.
AOP

Kanadan Masters-1000 tennisturnaus käynnistyy maanantai-iltana Suomen aikaa ja toimii ensimmäisenä valmistavana Masters-turnauksena kohti US Openia, joka käynnistyy elokuun lopulla.

Kanadan Masters pelataan tänä vuonna Torontossa. Karsintojen kautta turnaukseen haettiin kuutta pelaajaa ja ne ovat nyt selvillä. Karsinnoista tiensä pääsarjaan selvitti Suomen Emil Ruusuvuoren lisäksi Liettuan Ricardas Berankis, Australian James Duckworth, Kanadan Brayden Schnur, Yhdysvaltain Tommy Paul sekä Japanin Yoshihito Nishioka.

Samoin on selvillä se, että maanantaina pelataan turnauksen alakaavion ottelut pakettiin, joten kentällä nähdään muutama erittäin mielenkiintoinen ottelu. Yhteensä maanantaina pelataan kahdeksan miesten ottelua.

Maanantaina nähdään muun muassa Reilly Opelkan ja Nick Kyrgiosin välinen kamppailu sekä uusinta Mackenzie McDonaldin ja Benoit Pairen välillä. He kohtasivat menneellä viikolla Washingtonin ATP-500 kisassa ja tuolloin yhdysvaltalainen McDonald oli parempi 2-1 -erin. Marin Cilic ja Albert Ramos kohtaavat kahden kokeneen sotaratsun välisessä kamppailussa myös maanantaina ja on äärimmäisen mielenkiintoista myös nähdä se, miten massaspesialistiksi profiloitunut Lorenzo Sonego pysyy Ranskan Ugo Humbertin kyydissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis