Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kanadan Masters-turnauksessa herkullisia ottelupareja heti avauskierroksella

Daniil Medvedev on ykkössijoitettu Kanadan Masters-kisassa.
AOP

Maanantaina käynnistyy tenniksen US Openin Grand Slam -turnaukseen valmistavan jakson ensimmäinen Masters-1000 -kisa, kun Kanadan National Bank Open käynnistyy. Turnauksessa on 16 sijoitettua pelaajaa, joista jokainen pääsee suoraan toiselle kierrokselle. Palkintorahaa turnauksessa on jaossa yli kolme miljoonaa dollaria.

Ykkössijoitettuna turnaukseen lähtee Venäjän Daniil Medvedev, jonka kesä on ollut odotuksiin nähden vaikea. Kakkossijoitettuna turnaukseen tulee Rafael Nadal, joka taipui Washingtonin ATP-500 -kisan neljännesvälierässä Lloyd Harrisille 2-1 -erin. Nadal kohtaa Harrisin heti toisella kierroksella, mikäli Harris selvittää karsinnoista tulevan vastustajansa ensimmäisellä kierroksella. Turnauksen kolmossijoitettu on Kreikan Stefanos Tsitsipas ja neljänneksi on sijoitettu venäläistykki Andrey Rublev.

Ensimmäisen kierros tarjoaa useita hyviä otteluita. Ensimmäinen kiinnostava ottelu on Georgian Nikoloz Basilashvilin ja Yhdysvaltain Jenson Brooksbyn välinen ottelu, kun ailahteleva georgialainen saa välieriin Washingtonin ATP-500 -kisassa edenneen Brooksbyn vastaansa.

Toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään kovan syötön omaavan saksalaisen Jan-Lennard Struffin ja Italian Fabio Fogninin välillä. Lisäksi on mielenkiintoista nähdä, miten erittäin laadukkaaksi massapelaajaksi profiloitunut Alejandro Davidovich-Fokina saa John Isnerin syötöt palautettua kenttään. Isner voitti toissa viikolla Atlantan ATP-250 kisan.

Kahden vahvan syöttäjän välinen ottelu nähdään myös avauskierroksella, kun Australian Nick Kyrgios kohtaa Yhdysvaltain Reilly Opelkan, joka tippui Washingtonissa toisella kierroksella jatkosta. Lisäksi vahvassa vireessä oleva britti Cameron Norrie pääsee testaamaan kuinka Tokion olympialaisissa finaaliin asti edennyt Karen Khachanov on toipunut aikaerosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis