Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori kohtaa serbialaisen Kanadan Mastersin avauskierroksella

Emil Ruusuvuori kohtaa Dusan Lajovicin.
AOP

Tenniksen Kanadan Masters-1000 kisa alkaa maanantaina ensimmäisen kierroksen alakaavion otteluilla. Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori pääsi karsintojen kautta hienosti mukaan kilpailuun ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Serbian Dusan Lajovicin. Ottelu on miesten ensimmäinen keskinäinen.

31-vuotias Lajovic on tuoreella ATP-listalla sijalla 44. Lajovic on profiloitunut äärimmäisen laadukkaana massakenttäpelaajana ja siitä on osoituksena kesältä eteneminen Belgradin ja Hampurin ATP-kisojen kolmansille kierroksille. Lajovic pelasi myös Ranskan avoimissa, mutta taipui ensimmäisellä kierroksella Nikoloz Basilashvilin käsittelyssä. Wimbledonissa Lajovic eteni toiselle kierrokselle voittamalla Gilles Simonin avauskierroksella, mutta Daniel Evans oli serbialaiselle liikaa toisella kierroksella.

Kovilla ja nopeilla alustoilla Lajovic ei ole mitenkään erityinen pelaaja. Kauden ensimmäisessä Grand Slam kisassa Australian avoimissa Lajovic eteni aina neljännelle kierrokselle asti, mutta koki Alexander Zvereville selvän 3-0 -tappion. Australian jälkeen Lajovic on voittanut ulkona kovilla kentillä ainoastaan kaksi ottelua.

Serbialaisen edellinen ottelu on Kroatian Umagin kisasta kolmen viikon takaa. Tuolloin massalla Lajovic voitti avauskierroksen ottelun Espanjan Bernebe Zabata Mirallesia vastaan, mutta taipui toisella kierroksella Saksan Daniel Altmaierille.

Otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella Kanadan nuoren supertähden Felix Auger-Aliassimen, joka on sijoitettu turnauksessa yhdeksänneksi. Kanadalainen pelasi vahvan nurmikesän, mutta olympialaisissa ja Washingtonin ATP-500 kisassa pelaaminen kovalla kentällä oli äärimmäisen vaikeaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis