Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ugo Humbert suoraan toiselle kierrokselle – kroatilaistähti oli massaspesialistia vastaan vaikeuksissa

Marin Cilic aloitti vahvasti Kanadassa.
AOP

Kanadan Masters-1000 tenniskisa käynnistyi maanantai-iltana kahden ottelun voimin. Ranskan Ugo Humbert kaatoi avausottelussaan Italian Lorenzo Sonegon. Kroatian Marin Cilic tarvitsi kolme erää kaataakseen enemmän massalla viihtyvän Albert Ramosin.

Ranskan ATP-listan sijalla 26 oleva Humbert mursi kahdesti massalla viihtyvän Sonegon ja voitti avauserän 6-3 -lukemin ja toisen erän 6-4 -lukemin. Ottelu meni siis suoraan kahdessa erässä kovaa syöttävälle ranskalaiselle, joka antoi ottelussa kuusi murtopalloa vastustajalleen ja nämä kaikki ottelun viimeisessä syöttövuorossa, jonka Humbert kuitenkin piti ja käänsi ottelun nimiinsä.

Humbert kohtaa toisella kierroksella Kreikan kakkoseksi sijoitetun Stefanos Tsitsipasin, jonka ranskalainen kaatoi Tokion olympialaisissa 2-1 -erin.

Kroatian Cilic aloitti vahvasti kahden kokeneen pelaajan kohtaamisen. Kroatti mursi avauserässä kahdesti Ramosin syötön ja vei erän selvästi pelein 6-2 -nimiinsä.

Toisessa erässä Cilicin virheet ennenkaikkea kämmeneltä lisääntyivät merkittävästi, mikä helpotti Ramosin pelaamista huomattavasti. Cilic menetti syöttönsä erässä kahdesti ja onnistui murtamaan Ramosin vain kertaalleen, vaikka käytännössä hallitsi jokaista espanjalaisen syöttövuoroa.

Kolmannessa erässä palattiin päiväjärjestykseen ja Cilic marssi tyylipuhtaaseen 6-3 -erävoittoon, joka toi koko ottelusta voiton lukemin 2-1 (6-2, 4-6, 6-3).

Cilic kohtaa toisella kierroksella Norjan Casper Ruudin, joka voittanut 11 ottelua putkeen. Norjalainen supertähti on voittanut massalla nyt kolme turnausta putkeen, kun mestaruudet ovat tulleet Ruotsin Båstadissa, Sveitsin Gstaadissa ja Itävallan Kitzbühelissä.

Ramosin kausi jatkuu ensi viikolla Cincinnatin Masters-1000 -kisassa kuten myös Sonegon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis