Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Hiihtoliiton liittovaltuuston puheenjohtaja Heikki Hämäläinen on kuollut

AOP

Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston puheenjohtaja Heikki Hämäläinen menehtyi 7.8. äkillisesti.

55-vuotiaana menehtynyt Heikki Hämäläinen nousi Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston jäseneksi liittokokouksessa lokakuussa vuonna 2012 ja ensimmäisen kahden vuoden valtuustokauden jälkeen hänet valittiin valtuuston puheenjohtajaksi 27.9.2014. Hämäläinen jatkoi pidettynä puheenjohtajana menehtymiseensä saakka.

Hämäläinen tunnettiin sosiaalisuudestaan ja hän johtikin puhetta myös epävirallisissa kohtaamisissa. Vahvat verkostot hiihtopiireissä omannut vaikuttaja toimi Hiihtoliiton vaalivaliokunnan puheenjohtajana valmistellen monia luottamushenkilövalintoja.

Hämäläinen esitti kehittäviä ajatuksiaan ja loi tsemppihenkeä myös johtokunnan ja lajien johtoryhmien kokouksissa. Kansallisen toiminnan kehittäminen ja nuorten urheilijoiden polku olivat erityisen lähellä Hämäläisen sydäntä. Korona-aikana hän kantoi syvästi huolta nuorten pysymisestä hiihtolajeissa.

Hiihtoliiton toimistohenkilökunta muistaa Heikin humoristisena ja avoimena persoonana, joka erityisesti viimeisten raskaiden vuosien aikana kantoi huolta henkilökunnan jaksamisesta. Heikki johti joukkojaan samoin periaattein niin työelämässä kuin vapaaehtoistoimissaan. Henkilöstön hyvinvointi oli hänelle tärkeää.

Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi kertoo koko hiihtoväen järkyttyneen Hämäläisen äkillisestä poismenosta.

– Tieto Heikin poismenosta oli pysäyttävä ja järkyttävä. Sitä ei haluaisi todeksi uskoa. Heikki oli laaja-alainen ja aikaansaava toiminnan mies niin työelämässä kuin monissa luottamustehtävissäänkin. Hän oli kuunteleva ja mukaansatempaavan positiivinen ihminen, joka teki paljon työtä hiihtourheilun hyväksi sekä valtakunnan- että oman rakkaan maakuntansa tasolla.

– Suomen Hiihtoliitto henkilöstöineen ottaa syvästi osaa Heikin läheisten suruun ja toivotamme heille voimia surutyöhön. Jäämme kaipaamaan Heikkiä ja kunnioitamme suuresti hänen valoisaa muistoaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu