Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

IL: Saksalaiselle viisiottelijalle Annika Schleulle sataa runsaasti kritiikkiä eläinrääkkäyksestä Tokion olympialaisissa

Annika Schleu viisiottelu Saksa
AOP

31-vuotias saksalainen viisiottelija Annika Schleu syyllistyi viisiottelun päätösottelussa esteratsastuksessa tökeröön eläinrääkkäykseen Tokion olympialaisissa. Hän piiskasi hevostaan useita kertoja, kun se ei totellut Schleuta.

Tokion olympialaisten nykyaikaisessa viisiottelussa hevostansa piiskanneelle ja käskyttäneelle Annika Schleulle sataa kritiikkiä. Hän sai vihaista palautetta niin paljon, että joutui poistumaan kokonaan sosiaalisesta mediasta.

– En odottanut saavani näin paljon lokaa ja vihaa niskaani, Schleu sanoi saksalaiselle uutistoimistolla DPA:lle.

Schleun valmentaja Kim Raisnerin olympiamatka päättyi lauantaina, kun hän oli perjantaina lyönyt hevosta. Vain tovia aiemmin kilpailua johtaneen Raisnerin suojatin Schleun hevonen Saint Boy ei suostunut ylittämään tiettyjä esteitä. Schleu löi hevosta piiskalla useaan kertaan tarkoituksenaan saada se liikkeelle.

Schleu yritti puolustautua kommentteja vastaan.

– Sain useita ilkeitä kommentteja välittömästi suorituksen jälkeen. Minulle ja sukulaisilleni on sanottu asioita, jotka eivät ole hyväksyttäviä.

– Tiesin, että kuvat leviäisivät ympäri maailmaa ja että ne eivät ole kauniita, mutta en osannut odottaa tällaista, Schleu kauhisteli.

Brittiläinen nykyaikaisen viisiottelun maailmanmestari Samantha Murray totesi, että tapauksessa ratsastaja epäonnistui.

– Ratsastajan isoja virheitä. Kun ratsastat, sinun pitää tietää tarkalleen, mitä teet. Ymmärrän hänen itkunsa, mutta hänen olisi pitänyt ratsastaa enemmän jaloillaan. Sitä kautta antaa hevoselle mahdollisimman paljon hyvää oloa ja rohkaisua. Kun hän tuli esteille oikein, hevonen hyppäsi ilman mitään ongelmia. Kun kaksikko tuli esteille hieman heikommin, hevonen menetti itsevarmuutensa ja pysähtyi, Murray analysoi.

Lähde: Iltalehti

 

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut