Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

WRC-promoottori Simon Larkinilla on suuria suunnitelmia rallin EM-sarjan suhteen

Simon Larkin promoottori WRC
AOP

Rallin MM-sarjan WRC:n tapahtumajohtaja Simon Larkin on kertonut yrityksen aikeista rallin EM-sarjan ERC:n suhteen ensi kaudeksi.

Suunnitelmien keskeisenä tavoitteena on laajentaa ja parantaa lähetystoiminnan harjoittajien sisällön tasoa.

– Haluamme kasvattaa rallin EM-sarjan ERC:n asemaa paitsi isäntämaissa myös koko Euroopan alueella.

– Kunnioitamme ja ihailemme sitä, mitä Eurosport on tehnyt vuosien varrella, mutta olemme valmiita hyödyntämään sitä hyödyntämällä tietämystämme WRC:n mediantuotannosta ja yleisradioyhtiöiden verkostosta.

Larkin ei olisi kiinnostunut siitä, hyötyisikö ERC rallin MM-sarjan WRC:n tyylisestä ERC+ All Live -tarjouksesta, jossa kaikki vaiheet kuvataan ja näytetään suorana lähetyksenä joko lähetysmuodossa tai lähetystoiminnan harjoittajien, kuten BT Sportin, joka näyttää sen televisiossa punaisena nappipalveluna.

ERC-kalenterin tapahtumista Larkin lisäsi, että hän näkee sarjat luonnollisina jatkumoina toisilleen.

– Uskomme etenemisen pyramidiin, joka tarjoaa urapolun ERC:stä WRC:hen. Mutta meillä ei ole aikomusta yhdistää kalentereita. Tästä ei ole kyse.

– Aivan kuten ERC on ponnahduslauta kuljettajille ja perämiehille, jotka etenevät WRC:hen, se on sama tapahtumissa. Haluamme tehdä yhteistyötä sellaisten hallitusten kanssa, jotka tukevat tapahtumia esimerkiksi Unkarissa, Latviassa ja Puolassa ja tarjoavat sijoituksilleen vielä paremman tuoton, Larkin taustoittaa.

Halu kehittää sekä ERC:tä että WRC:tä on myös vahva.

– Pohjimmiltaan suunnitelma olisi investoida ERC-kierrokseen tiettyjen vuosien ajan rakentamalla tapahtumainfrastruktuuri ja kokemus kohti WRC-kierrosta.

– Sen on oltava tie eteenpäin – hallitukset saavuttavat paremman arvon ja ERC:n tapahtumat nostavat tasoaan kohti maailmanmestarussarjaa.

Larkin myönsi, että ensi vuoden ERC-kalenteria on mahdollista laajentaa yhdellä tapahtumalla kahdeksasta yhdeksään, mutta hän ei kommentoi nykyisten ERC-kierrosten tulevaisuutta.

– Discoveryn kanssa on tehty useita sopimuksia, jotka ovat voimassa vuonna 2022 ja joiden arvioimme jatkavan. Vakaus on avain ensi vuoteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli