Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

WRC-promoottori Simon Larkinilla on suuria suunnitelmia rallin EM-sarjan suhteen

Simon Larkin promoottori WRC
AOP

Rallin MM-sarjan WRC:n tapahtumajohtaja Simon Larkin on kertonut yrityksen aikeista rallin EM-sarjan ERC:n suhteen ensi kaudeksi.

Suunnitelmien keskeisenä tavoitteena on laajentaa ja parantaa lähetystoiminnan harjoittajien sisällön tasoa.

– Haluamme kasvattaa rallin EM-sarjan ERC:n asemaa paitsi isäntämaissa myös koko Euroopan alueella.

– Kunnioitamme ja ihailemme sitä, mitä Eurosport on tehnyt vuosien varrella, mutta olemme valmiita hyödyntämään sitä hyödyntämällä tietämystämme WRC:n mediantuotannosta ja yleisradioyhtiöiden verkostosta.

Larkin ei olisi kiinnostunut siitä, hyötyisikö ERC rallin MM-sarjan WRC:n tyylisestä ERC+ All Live -tarjouksesta, jossa kaikki vaiheet kuvataan ja näytetään suorana lähetyksenä joko lähetysmuodossa tai lähetystoiminnan harjoittajien, kuten BT Sportin, joka näyttää sen televisiossa punaisena nappipalveluna.

ERC-kalenterin tapahtumista Larkin lisäsi, että hän näkee sarjat luonnollisina jatkumoina toisilleen.

– Uskomme etenemisen pyramidiin, joka tarjoaa urapolun ERC:stä WRC:hen. Mutta meillä ei ole aikomusta yhdistää kalentereita. Tästä ei ole kyse.

– Aivan kuten ERC on ponnahduslauta kuljettajille ja perämiehille, jotka etenevät WRC:hen, se on sama tapahtumissa. Haluamme tehdä yhteistyötä sellaisten hallitusten kanssa, jotka tukevat tapahtumia esimerkiksi Unkarissa, Latviassa ja Puolassa ja tarjoavat sijoituksilleen vielä paremman tuoton, Larkin taustoittaa.

Halu kehittää sekä ERC:tä että WRC:tä on myös vahva.

– Pohjimmiltaan suunnitelma olisi investoida ERC-kierrokseen tiettyjen vuosien ajan rakentamalla tapahtumainfrastruktuuri ja kokemus kohti WRC-kierrosta.

– Sen on oltava tie eteenpäin – hallitukset saavuttavat paremman arvon ja ERC:n tapahtumat nostavat tasoaan kohti maailmanmestarussarjaa.

Larkin myönsi, että ensi vuoden ERC-kalenteria on mahdollista laajentaa yhdellä tapahtumalla kahdeksasta yhdeksään, mutta hän ei kommentoi nykyisten ERC-kierrosten tulevaisuutta.

– Discoveryn kanssa on tehty useita sopimuksia, jotka ovat voimassa vuonna 2022 ja joiden arvioimme jatkavan. Vakaus on avain ensi vuoteen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli