Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Australian Tokion olympialaisiin osallistuneita urheilijoita pompotellaan erilaisilla karanteenisäännöksillä

Australia Tokio olympiakoripallo
AOP

Australian olympiakomitea AOC moittii Australian korona-karanteenisäännöksiä julmiksi. Karanteenin pituus vaihtelee 2-4 viikon välillä osavaltiosta riippuen.

Urheilijat, jotka palaavat Sydneyn kautta Etelä-Australiaan, ovat kahden viikon lisäkaranteenissa. Tämä on niiden kahden viikon lisäksi, jotka vaaditaan jo kaikille ulkomaille saapuville.

Australian olympiakomite AOC arvostelee tiedotteessaan sääntöjen epäloogisuutta.

– Vaikka muut maat juhlivat urheilijoidensa paluuta, me kohtelemme omiamme kaikkein julmimmin ja välinpitämättömästi. Heitä rangaistaan ​​siitä, että he edustavat ylpeänä maataan arvokkaasti olympialaisissa.

16 Australian olympiajoukkueen jäsentä on jo karanteenissa Uuden Etelä-Walesin pääkaupungissa Sydneyssä. Etelä-Australian hallituksen mukaan koronan delta-muunnoksen suuri riski Uudessa Etelä-Walesissä on syy lisävaatimuksiin. AOC on esittänyt poikkeuspyynnön, mutta se on hylätty.

AOC:n toimitusjohtaja Matt Carroll puolusti urheilijoita lausunnossaan.

– Olympiaurheilijat eivät ole vain täysin rokotettuja, vaan he ovat myös eläneet erittäin kontrolloidussa kuplassa Tokiossa ja noudattaneet äärimmäisiä varotoimia, testattu päivittäin useiden viikkojen ajan. Emme ole saaneet selitystä sille, miksi pyyntömme näiden urheilijoiden puolesta on hylätty.

Australian urheiluinstituutin ylilääkäri David Hughes kertoi, että 28 päivän karanteeni voi aiheuttaa merkittävän riskin urheilijoiden fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020