Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Errol Spence juniorin ja Manny Pacquiaon välisarjan mestaruusottelu siirtyy loukkaantumisen vuoksi

Manny Pacquiao Errol Spence junior nyrkkeily
AOP

Errol Spence juniorin ja Manny Pacquiaon piti otella Spence juniorin WBC- ja IBF-nyrkkeilyliittojen välisarjan mestaruusvöistä. Ottelu joudutaan siirtämään Spence juniorin silmävamman vuoksi.

Kauan odotettu mestaruusottelu jouduttiin siirtämään, kun Errol Spence junior joutui vetäytymään suunnitellusta WBC- ja IBF-välisarjan tittelipuolustuksestaan Manny Pacquiaoa vastaan. Spence junior kärsii verkkokalvon repeämästä, joka pakottaa hänet sairaslomalle. Pacquiao kohtaa sen sijaan WBA:n välisarjan mestarin Yordenis Ugásin 21. elokuuta pay-per-view-tapahtuman pääottelussa.

Spence junior on tapauksesta harmissaan.

– Olen hyvin pettynyt, etten voi taistella Pacquiaoa vastaan. Olin innoissani ottelusta. Valitettavasti lääkärit löysivät repeämän vasemmasta silmästäni ja sanoivat, että tarvitsen leikkauksen heti, kun mahdollista, ja että en voisi mitenkään otella silmäni ollessa tuossa kunnossa.

Ugásin oli jo määrä kohdata Fabián Maidana titteliottelussa saman PPV-tapahtuman alakortissa. Hänet ylennettiin supermestariksi, koska Pacquiao oli passiivinen sen jälkeen, kun Pacquiao voitti mestaruusvyön heinäkuussa 2019 Keith Thurmania vastaan.

31-vuotias Spence junior on voittamaton urallaan. Hän on pitänyt välisarjan mestaruusvöitä toukokuusta 2017 lähtien. Pacquiano sanookin, että toivoo yhdysvaltalaiselle pikaista paranemista.

– Ennen kaikkea pyydän kaikkia liittymään kanssani rukoilemaan täydellistä paranemista Spence juniorille. Luojan kiitos hänen fyysisessä tarkastuksessaan havaittiin hänen silmävammansa ennen kuin hän kärsi muita vahinkoja.

Ugás puolestaan iloitsee mahdollisuudestaan kohdata filippiiniläislegenda.

– On kunnia taistella suurta monen painoluokan maailmanmestaria Pacquiaoa vastaan, koska olen enemmän kuin valmis ottamaan vastaan ​​tämän haasteen. Kunnioitan valtavasti Pacquiaoa, mutta tulen voittamaan tämän taistelun.

– Kaikki tietävät tarinani siitä, miten tulin Amerikkaan seuraamaan unelmiani tulla maailmanmestariksi, ja nyt on aika leimata perintömme voitolla, yhtenä parhaista kuubalaisista taistelijoista, jotka ovat koskaan pukeneet nyrkkeilyhanskat käteensä, kuubalaisiskijä maalaili.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit