Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Ilman paluupaikkaa jäänyt olympianyrkkeilijä Eldric Sella sai turvapaikan

Eldric Sella nyrkkeily Pakolaisten olympiajoukkue
AOP

Tokion olympialaisissa Pakolaisten joukkueessa nyrkkeillyt Eldric Sella on saanut viimein uuden asuinpaikan, kun Uruguay myönsi hänelle turvapaikan.

Tokion olympialaisissa Pakolaisten joukkuetta edustanut miesten 69-75-kiloisten keskisarjassa otellut nyrkkeilijä Eldric Sella, joka on kotoisin Venezuelasta ja asui vuosia Trinidadissa ja Tobagossa, on löytänyt uuden kodin Uruguayssa. Uruguayn hallitus on myöntänyt hänelle turvapaikan.

24-vuotias Sella oli asunut Trinidad ja Tobagossa vuodesta 2018. Hän lähti maasta ​​23. heinäkuuta, päivää ennen vuoden 2020 Tokion olympialaisia. Hän ei saanut hallituksen hyväksyntää palata Trinidad ja Tobagoon olympialaisten jälkeen. Sella oli osa Tokion olympiapakolaisjoukkuetta. Tämä oli toinen kerta, kun olympiapakolaisjoukkue kilpaili kisoissa. Hän tippui heti avauskierroksella turnauksesta.

Sella totesi Instagramissaan, että ei pelkää uutta alkua.

– Vaikka monet saattavat pelätä sitä, uskon, että mahdollisuus aloittaa alusta on aina siunaus.

– Olet jo oppinut, että elämäsi useat kokemukset ovat jättäneet sinut ja tämän ansiosta voit toistaa samaa polkua tekemättä samoja virheitä. Tänään minulla on siunaus aloittaa alusta tässä maassa, joka ajattelematta kahdesti avasi ovet minulle ja antoi minulle avaimen tehdäkseni tästä uuden kotini. Kiitos Uruguay, Sella iloitsi.

Lähde: Trinidad and Tobago Newsday

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit