Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yhdysvaltalainen yliopistomestaruuksia napsinut pikajuoksija Cameron Burrell on kuollut

Cameron Burrell pikajuoksija USA
AOP

Yhdysvaltalainen pikajuoksija Cameron Burrell on kuollut parkkihallionnettomuudessa. Burrellia pidetään Yhdysvaltain historian nopeimpana yliopistourheilijana.

Houstonin yliopiston alumni ja entinen NCAA-tähtipikajuoksija Cameron Burrell kuoli maanantai-iltana 26-vuotiaana. Hänen kuolemansa yksityiskohdat ovat edelleen tuntemattomia, mutta lääkärin raportin mukaan hän kuoli pysäköintihallissa. Yliopistouransa aikana Burrell oli NCAA:n I divisioonan mestari 100 metrillä vuonna 2018 ja ankkuroi Houstonin 4 x 100 metrin viestijoukkuetta.

Houstonin yliopisto ilmoitti entisen pikajuoksijan kuolemasta tiistaina.

– Olemme järkyttyneitä alumni Burrellin odottamattomasta kuolemasta. Esitämme vilpittömän osanottomme ja tukemme Burrellin perheelle ja kaikille, jotka tunsivat hänet, mukaan lukien Cameronin monet ystävät, valmentajat ja joukkuetoverit, yliopisto kirjoitti.

Burrellin perhe kertoo olevansa surun kärsimä ja kulkevansa syvän surun läpi tällä hetkellä.

– Perheeni on erittäin surullinen poikamme Cameronin menetyksestä viime yönä. Käymme läpi syvää surua ja pyydämme, että kaikki ystävämme, Houstonin yliopiston laaja perhe ja yleisurheiluyhteisö Yhdysvalloissa ja ulkomailla sallivat meidän kokoontua lähimmän perheen ja ystävien kanssa, Cameronin isä Leroy Burrell totesi tiedotteessa.

– Olemme syvästi murheellisia ja kiitämme kaikkia rukouksista ja tuesta. Välitämme lisätietoja, kun niitä on saatavilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu