Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Iso-Britannian sprintteri vaarassa menettää olympiahopeansa

CJ Ujah
AOP

Tokion olympialaiset ovat jo ohi, mutta kisojen jälkipuinti jatkuu yhtä. Iso-Britannian sprintteri CJ Ujahin kisasuoritus ja olympiamitali on jäädytetty tutkinnan ajaksi. Miehen elimistöstä löytyi Tokion doping-testauksessa mahdollisesti kiellettyjä aineita, joka saattaa tarkoittaa, että mies menettää vielä olympiamitalinsa.

Ujah juosi osana Iso-Britannian miesten viestijoukkuetta 4x100m viestissä. 27-vuotias Ujah juoksi joukkueessa Zharnel Hughesin, Richard Kiltyn sekä Nethaneel Mitchell-Blaken rinnalla ja toi kisoista kotiintuomisiksi hopeaa. Kilpailun loppusuoralla Italian joukkue oli niukasti nopeampi ja vei kullan.

Dopingia vastaan työskentelevä järjestö AIU kertoi torstaina, että Tokion doping testauksessa Ujahin näytteestä havaittiin kiellettyjä aineita. Asiasta uutisoi muun muassa ITV. Kyse on niin sanotuista SARM-aineista, joiden tavoitteena on nopeuttaa ja parantaa lihasten kasvua.

SARM-tuotteita markkinoidaan lisäravinteina, mutta niiden tarkoitus on toimia anabolisten steroidien tavoin ja parantaa suorituskykyä sekä lihasvoimaa.

Ujahin kohdalla kiellettyjä aineita ja niiden käyttöä tutkitaan vielä, mutta mikäli miehen todetaan syyllistyneen kiellettyjen aineiden käyttöön, on hän vaarassa menettää olympiahopemitalinsa. Myös muu Ujahin joukkue menettäisi näin mitalinsa.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020