Seuraa meitä:

Formula 1

Mika Häkkinen nousi puolustamaan Bottasta: “Täydellinen tallikaveri Hamiltonille”

Häkkinen puolustaa Bottasta
AOP

Mika Häkkinen ihmettelee Valtteri Bottaksen saamaa kritiikkiä Motorsport.com -sivuston kolumnissaan. Häkkisen mielestä Bottas ansaitsisi enemmän kunnioitusta ja vertaa Bottaksen haasteita omiin kokemuksiinsa F1:ssä.

Häkkinen muistetaan kahdesta maailmanmestaruudestaan, mutta sitä ennen suomalaiskuski taisteli paikastaan pitkään tiiminsä kakkoskuskina, aivan kuten Bottas nyt.

– Minulta kysytään usein miten onnistuin voittamaan Ayrton Sennan (aika-ajossa), mutta kukaan ei kysy Valtterilta, miten voittaa Lewis Hamilton 17 kertaa, Häkkinen vertaa.

– Vain yksi kuljettaja kaudessa voi voittaa maailmanmestaruuden. Se tarkoittaa, että tallikaveri pitää pystyä lyömään. Samanlaisilla autoilla se ei ole koskaan helppoa, maailmanmestari jatkaa.

Bottaksen siirryttyä Mercedekselle Hamilton oli ehtinyt ajaa tallissa jo neljän kauden ajan, joten auto ja tiimin toimintatavat olivat miehelle tuttuja. Sen lisäksi Hamilton on maailmanluokan kuljettaja, yksi kaikkien aikojen parhaista.

– Formula 1:ssä voittaminen ei ole koskaan helppoa. Vielä vaikeampaa se on, kun tallissassi kilpailee moninkertainen maailmanmestari, Häkkinen sanoo.

– Jokainen maailmanmestaruuteen tähtäävä talli tarvitsee saumatonta yhteistyötä kuljettajiensa välillä. Siksi uskon että Valtteri ansaitsee paljon enemmän kunnioitusta tekemästään työstä, Häkkinen päättää.

Lähde: Motorsport -sivusto

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1