Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin maailmankiertueen Turkin-osakilpailu siirtyy koronan ja maastopalojen vuoksi

snooker
AOP

Snookerin maailmankiertueen Turkish Masters -osakilpailu on siirretty maaliskuuhun 2022. Olosuhteet eivät mahdollistaneet Turkissa kisaamista.

Turnauksen piti tapahtua 27. syyskuuta-3. lokakuuta Turkin Antalyassa, mutta se on nyt siirretty maaliskuulle 2022. Myös karsinnat on siirretty vuoteen 2022.

Turkki on edelleen Iso-Britannian hallituksen punaisella listalla ulkomaanmatkojen osalta koronan vuoksi ja lisäksi Turkki taistelee tällä hetkellä vakavia metsäpaloja vastaan. Näiden tekijöiden perusteella ja yhteistyössä Turkin biljardiliiton ja Big Break Promotionsin kanssa Snookerin maailmankiertue WST on tehnyt päätöksen lykätä tapahtumaa.

BetVictor English Open- ja BetVictor Scottish Open -turnausten karsintakierrokset siirretään syyskuuhun, turkkilaisen tapahtuman aiemmin käyttämien päivämäärien ympärille.

WST:n puheenjohtaja Steve Dawson harmitteli tapahtunutta.

– On valtava pettymys meille ja Turkin biljardiliitolle, kun joudumme lykkäämään tätä tapahtumaa, ja olen varma, että pelaajat jakavat tämän tunteen, samoin kuin turkkilaiset fanit, jotka odottivat innolla sankariensa näkemistä ensimmäistä kertaa. Aiomme olla Antalyassa maaliskuussa. Sillä välin ajatuksemme ovat Turkin kansan ja maan metsäpaloista kärsineiden kanssa.

Usko tulevaisuuteen on vahva.

– Elämme vaikeita aikoja ja kohtaamme jatkuvasti matkustamisen ja kaupallisten rajoitusten maailmanlaajuisia haasteita. Lajimme on selvinnyt paljon paremmin kuin useimmat viimeisten 18 kuukauden aikana, ja pyrimme edelleen tarjoamaan parhaan mahdollisen tapahtumakalenterin pelaajillemme ja faneillemme.

– Turkin lykkäämisestä huolimatta aikataulumme on täynnä suurimman osan kaudesta, kun taas maailmanlaajuinen lineaarinen ja digitaalinen yleisömme kasvaa jatkuvasti, Dawson painottaa.

Turkin biljardiliiton puheenjohtaja Ersan Ercan yhtyi Dawsonin kommentteihin.

– On valitettavaa, että joudumme lykkäämään tätä tapahtumaa meistä riippumattomien olosuhteiden vuoksi. Odotamme innolla WST:n, pelaajien ja virkamiesten saapumista kauniiseen Antalyaan maaliskuussa.

WST on sopinut neljän vuoden sopimuksen Turkin biljardiliiton ja Big Break Promotionsin kanssa, joten Turkish Masters järjestetään joka kausi ainakin vuoteen 2024-2025 asti. Palkintopotti alkaa 500 000 punnasta ja kasvaa vuosittain. Tarkistettu WST -kalenteri kaudelle 2021-22 julkistetaan pian.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut