Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Niina Meis nousee Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston puheenjohtajaksi

AOP

Hiihtoliiton liittovaltuuston entinen puheenjohtaja Heikki Hämäläinen menehtyi aiemmin tällä viikolla ja tilanne pakotti valtuuston muutoksiin.

Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston puheenjohtajan Heikki Hämäläisen äkillinen menehtyminen aiheuttaa muutoksia Hiihtoliiton luottamushenkilöstössä. Liittovaltuuston puhetta nousee johtamaan 1. varapuheenjohtaja, siilinjärveläinen Niina Meis.

Meisin puheenjohtajakausi päättyy seuraavaan liittokokoukseen, joka pidetään syksyllä 2022. Meis nousee myös Suomen Hiihtoliiton työvaliokuntaan, joka koostuu puheenjohtajistosta sekä toiminnanjohtajasta. Lisäksi Meisistä tulee vaalivaliokunnan puheenjohtaja.

Puheenjohtajaksi noustuaan Meis luopuu paikastaan mäkihypyn ja yhdistetyn johtoryhmässä. Hänen tilalleen johtoryhmään nousee kuusamolainen Pirjo Karjalainen. Jatkossa Meisillä on liittovaltuuston puheenjohtajana osallistumisoikeus niin Hiihtoliiton johtokunnan kuin myös johtoryhmien kokouksiin.

Liittovaltuuston 1. varapuheenjohtajaksi nousee Miikka Himmi (alppilajit). Hämäläisen varajäsen, Suur-Savon edustaja Arto Tilaeus, nousee maastohiihdon edustajana jatkamaan Hämäläisen työtä liittovaltuuston jäsenenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu