Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Stefanos Tsitsipas murskasi norjalaistähden

Stefanos Tsitsipas juhli voittoa Casper Ruudista.
AOP

Kreikan Stefanos Tsitsipas otti komean voiton suoraan kahdessa erässä lukemin 2-0 (6-1, 6-4) Norjan Casper Ruudista, joka tuli Toronton Masters-1000 kisan puolivälierään 13 ottelun voittoputkessa.

Kreikkalainen aloitti ottelun vahvasti, sillä Tsitsipas mursi heti kaksi ensimmäistä Ruudin syöttöä ja karkasi pidolla jo 5-0 -johtoon. Ruud sai vasta tässä vaiheessa ensimmäisen syötönpidon koko ottelussa ja kavensi erän 5-1’n. Tsitsipas piti oman syöttönsä vielä erän loppuun ja otti helposti erän nimiinsä.

Toisessa erässä Ruud pääsi peliin paremmin kiinni ja oli murtaa heti ensimmäisen kreikkalaisen syötön onnistumatta siinä. Erässä edettiin kahdeksan pelin verran tasatahtiin niin, että molemmat piti syöttönsä, mutta erän yhdeksännessä pelissä Tsitsipas otti makean murron ja pääsi syöttömään ottelua nimiinsä. Ruud pääsi kreikkalaisen syötössä jo kaksois- ja kämmenvirheen turvin 15-30 -johtoon, mutta ei Tsitsipas otti kolme pistettä putkeen ja hoiti ottelun nimiinsä.

Kreikkalainen syötti ottelussa hyvällä 64 prosentin varmuudella ykkössyötöt ruutuun ja koko ottelussa yhdeksän ässää sekä vain yhden kaksoisvirheen, joka tuli nimenomaan viimeisessä syöttövuorossa. Tsitsipas kohtaa välierässä joko Reilly Opelkan tai Roberto Bautista-Agutin.

Yöllä kolmannessa ja neljännessä puolivälierässä selvitetään turnauksen toinen välieräpari. Näissä otteluissa Daniil Medvedev saa haasteen Hubert Hurkazcilta ja John Isner testaa Gael Monfilsin pelivireen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis