Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Torontossa tarjolla huikeita puolivälieriä perjantaina

Stefanos Tsitsipas
AOP

Tenniksen Kanadan Masters-1000 turnaus Torontossa on edennyt puolivälieriin asti. Turnauksen puolivälierät pelataan perjantaina kahdessa osiossa alkaen kello 19.00 Suomen aikaa.

Puolivälierät tarjoavat ainakin yhden todella huikean matsin, kun Norjan Casper Ruud haastaa Kreikan Stefanos Tsitsipasin. Ruud on sijoitettu turnauksessa kuudenneksi ja Tsitsipas kolmanneksi.

Norjalainen on hävinnyt tennisottelun viimeksi Wimbledonin avauskierroksella 30. kesäkuuta, kun Australian Jordan Thompson kaatoi Ruudin viisieräisessä 3-2 -lukemin. Tämän jälkeen norjalainen on voittanut kolme massaturnausta putkeen ja Toronton kovilla kentillä ensin toisella kierroksella Marin Cilicin sekä perään kolmannella kierroksella Emil Ruusuvuoren tiputtaneen serbi Dusan Lajovicin. Ruud tulee otteluun 13 ottelun voittoputkessa, sillä yksi ottelu matkan varralla on jäänyt pelaamatta, kun vastustaja on antanut luovutuksen.

Tsitsipas on löytänyt jälleen pelivirettään vaikean Wimbledonin ja olympialaisten jälkeen. Kreikkalainen kaatoi toisella kierroksella Ranska Ugo Humbertin kolmessa erässä. Humbert tiputti Tsitsipasin olympialaisten kolmannella kierroksella. Edellisessä ottelussa Tsitsipas peittosi suoraan kahdessa erässä Tokiossa finaaliin edenneen Karen Khachanovin, joten odottaa sopii, että tästä ottelusta tulee huikea vääntö kahden huippupelaajan välillä.

Päivän muissa puolivälierissä kovasyöttöinen Reilly Opelka saa vastaansa Roberto Bautista-Agutin, joka peittosi Diego Schwartzmannin kolmannella kierroksella. John Isner saa vastaansa Ranskan Gael Monfilsin. Neljännessä puolivälierässä kohtaavat voittajat otteluista Daniil Medvedev vs. James Duckworth ja Nikoloz Basilashvili vs. Hubert Hurkacz.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis