Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori tippui Cincinnatin karsinnoissa

Emil Ruusuvuori taipui Cincinnatissa.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori taipui Cincinnatin Masters-1000 -kisan karsinnoissa Yhdysvaltain Steve Johnsonille kolmessa erässä 2-1 (6-7, 6-2, 6-3) -lukemin.

Johnson jatkaa karsintojen toiselle kierrokselle ja kohtaa Etelä-Afrikan Kevin Andersonin, joka kaatoi Italian Lorenzo Musettin suoraan 2-o -erin omassa karsintaottelussaan.

Avauserässä Ruusuvuori oli Johnsonin niskanpäällä ja sai ottelun ensimmäiset murtopallonsa kuudennessa pelissä, mutta suomalainen ei onnistunut syötönmurrossa. Johnson sai oman yrityksensä heti seuraavassa pelissä, mutta kolmesta murtopallosta huolimatta Ruusuvuori piti syöttönsä. Erä eteni lopulta katkaisupeliin, jonka Ruusuvuori voitti neljällä minimurrolla 7-4 -lukemin.

Toisen erän alku oli suomalaiselle katastrofaalinen, sillä Johnson onnistui murtamaan heti Ruusuvuoren syötön ja karkasi 3-0 -johtoon. Johnson otti vielä erän kahdeksannessa pelissä toisen murron, joten erä yhdysvaltalaiselle selvin 6-2 -lukemin.

Ruusuvuori palasi sisuuntuneena kolmanteen erään ja mursi ensimmäistä kertaa ottelussa kokeneen vastustajansa syötön, mutta menetti kaksi omaa ensimmäistä syöttöään saaden vain kolme pistettä. Tämä riitti Johnsonille joka marssi erä ja otteluvoittoon antamalla menetetyn syötön jälkeen vain kaksi pistettä omissa syötöissään suomalaiselle.

Ruusuvuori pelaa ennen US Openia vielä Winston-Salemin ATP-250 -kisassa reilun viikon päästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis