Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tokio 2020

Puolalainen keihäänheiton olympiahopeamitalisti Maria Andrejczyk myy mitalinsa hyväntekeväisyyteen

Maria Andrejczyk keihäänheitto Puola
AOP

Puolalainen Maria Andrejczyk voitti Tokion olympialaisissa hopeaa naisten keihäänheitossa. Nyt nainen löysi sille uutta käyttöä.

Puolalainen 25-vuotias Maria Andrejczyk nappasi hopeaa tuloksella 64,61 metriä. Nyt puolalaisen hopeamitali on huutokaupattu ja sillä maksetaan sydänsairaan puolalaisen pikkupojan Miloszin leikkaus. Asiasta kertoi ensimmäisenä puolalainen Fakty RMF FM.

Huutokauppa keräsi lähes 44 000 euroa. Jo Tokion mitaliseremonian jälkeen Andrejczyk sanoi suorassa lähetyksessä puolalaiselle TVP-kanavalle, ettei aio pitää mitalia itse.

– Mitalin todellinen arvo on sydämessä ikuisesti. Mitali itsessään on vain fyysinen esine, mutta sillä voi olla suuri arvo muille.

– Tämä mitali voi sen sijaan, että kerää pölyä kaappiin, pelastaa hengen. Siksi olen päättänyt myydä sen huutokaupalla ja auttaa sairaita lapsia, Andrejczyk julisti.

Mitali ostettiin perjantaina, ja koko summa siirretään Andrejczykiltä Miloszin vanhemmille, joka tarvitsee kalliita sydänleikkauksia Yhdysvalloissa. Andrejczyk ilmoitti asiasta lehdistötilaisuudessa kotikaupungissaan Białystokissa Koillis-Puolassa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020