Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Yamahan MotoGP-talli hyllytti sabotaasista kärähtäneen kuskinsa

Maverick Viñales moottoripyöräilijä
AOP

Espanjalainen Maverick Viñales on hyllytetty Yamahan MotoGP-tallista sabotoituaan pyöräänsä Steiermarkin GP:ssä.

Monster Energy Yamaha MotoGP-tiimi ilmoitti Maverick Viñalesin hyllytyksestä tämän viikonlopun Itävallan MotoGP-osakilpailun alla. Hyllytys juontuu siitä, kun Yamaha käräytti ajajan moottoripyörän selittämättömän epäsäännöllisen käytöksen vuoksi viime viikonlopun Steiermarkin MotoGP-kilpailun jälkeen.

Kun kilpailussa oli enää viimeinen kierros ajamatta, Yamaha-kuljettaja ajoi yllättäen varikolle ja väitti kisan jälkeen, että pyörässä oli useita teknisiä vikoja ja sai viestin tulla huollettavaksi. Yamahan tutki pyörän ajotietokoneen telemetrian ja analysoi sen tiedot perusteellisesti viime päivinä juuri ennen Itävallan GP:tä.

Yamahan johtopäätös on, että ajajan toimet ovat saattaneet mahdollisesti aiheuttaa merkittävää vahinkoa hänen YZR-M1-pyöränsä moottorille, mikä olisi voinut aiheuttaa vakavia riskejä ajajalle itselleen ja mahdollisesti vaaran kaikille muille MotoGP-kilpailun kuljettajille.

Kuljettaja itse syyttää, että pyörään tehtiin sabotaasia paljon aikaisemmin. Kilpailu jouduttiin hetkeksi keskeyttämään, ja tarjotun ylimääräisen varikkopysähdyksen aikana pyörään tehtiin Viñalesin mukaan vääriä muutoksia.

– He säätivät kytkintä ja vaihtoivat renkaan. Sen jälkeen kisasta tuli täysin erilainen, kuski puolustautui.

Yamaha ei hanki uutta kuskia Itävallan GP:hen. Päätökset tulevista kilpailuista tehdään tilanteen tarkemman analyysin ja Yamahan ja kuskin välisen keskustelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut