Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Yhdysvaltalainen vapaapainin olympiakultamitalisti Tamyra Mensah-Stock antoi hienon kunnianosoituksen äidilleen

Tamyra Mensah-Stock vapaapaini USA
AOP

Yhdysvaltalainen Tamyra Mensah-Stock päätti lahjoittaa olympiavoittonsa jälkeen äidilleen uuden kuorma-auton hänen ruokabisnekseensä. Nainen sai apua yllättävältä taholta.

28-vuotias Tamyra Mensah-Stock aikoi käyttää osan olympiavoittopalkkiorahoistaan, ​250 000 dollaria, uuden kuorma-auton ostamiseen äidilleen Shonda Wellsille. Mensah-Stock lupasi Wellsille oman kuorma-auton viisi vuotta sitten, kun hänen äitinsä myi ruokaa pikkuruisesta kärrystä.

Cameron Davies, Cruising Kitchens -yrityksen, joka valmistaa elintarvikeautoja, omistaja, kuuli Mensah-Stockin suunnitelmista ostaa 30 000 dollarin kuorma-auto. Sen sijaan, että lahjoittaisi sen hintaisen auton, Cruising Kitchens lahjoittaa Wellsille 250 000 dollarin kuorma-auton, jossa on “kaikki kellot ja pillit”, kuten Davies ilmaisi yhdysvaltalaisen ABC 13 -kanavan haastattelussa naisten kanssa.

– Sinun on aika huolehtia hänestä, koska hän on pitänyt sinusta huolta, Davies sanoi Mensah-Stockille.

Davies sanoi, että hän tutustui nopeasti Mensah-Stockiin ja rakastui ihmiseen, joka hän on.

– Olen halunnut tätä äidille niin kauan, Mensah-Stock sanoi.

USA Wrestlingillä on palkitsemisohjelma, joka antaa kultaa voittaneille painijoille 250 000 dollaria. Rahat sisältävät Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitean ohjelman, joka myöntää kullasta 37 500 dollaria.

Kuorma-auton suunnittelu ja rakentaminen kestää yli kolme kuukautta, mutta ei mene kauaa, kun P’lickles Famous BBQ -yritys palvelee jälleen asiakkaita Houstonin alueella.

– Voi luoja, en voi uskoa sitä. Kiitos paljon. Tämä on unelma, Wells iloitsi.

Mensah-Stockista tuli ensimmäinen musta nainen, joka voitti painin kultamitalin, kun hän voitti 68-kiloisten finaalissa Nigerian Blessing Oborududun 4-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit