Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Camila Giorgi valloitti Kanadan Mastersin Montrealissa – italialainen teki historiaa

Camila Giorgi voitti Kanadan Masters-kisan.
AOP

Italian Camila Giorgi teki historiaa voittamalla Montrealissa pelatun Kanadan Masters-turnauksen. 29-vuotiaasta WTA-rankingin sijalla 71 olevasta pelaajasta tuli matalammin rankattu pelaaja, joka onnistui voittamaan Kanadan Masters-kisan sitten Serena Williamsin, joka voitti mestaruuden vuonna 2011 ollessaan 80. rankattu pelaaja maailmassa.

Giorgi kaatoi turnauksen loppuottelussa Tshekin Karolina Pliskovan suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-3, 7-5) -lukemin. Pliskova oli sijoitettu turnauksessa neljänneksi. Finaalissa Giorgi syötti loistavasti, kun 56 prosenttia ykkösestä upposi ruutuun ja italialainen menetti vain kertaalleen syötön koko ottelussa. Murtopalloja Pliskova sai ainoastaan kaksi, joista toisen WTA-listan kuudentena oleva tshekki onnistui hyödyntämään. Giorgi mursi ottelussa vastustajansa syötön neljä kertaa.

Giorgin turnaus oli kokonaisuudessaan loistava, kun italialainen voitti kaikki pelaamansa kuusi ottelua ja menetti turnauksessa ainoastaan yhden erän. Tämä tapahtui välierässä Jessica Pegulaa vastaan. Matkalla finaaliin Giorgi kaatoi Cori Gauffin, Petra Kvitovan, Nadia Podoroskan ja Elise Mertensin. Sijoitettuja pelaajia näistä olivat Gauff, Kvitova ja Mertens.

Wimbledonin finaalissa Ashleigh Bartylle taipunut Pliskova menetti turnauksessa ainoastaan kolme erää. Finaalin lisäksi tshekki menetti yhden erän turnauksen toisen kierroksen ottelussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis