Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Cincinnatin Masters-turnaus käynnistyy sunnuntaina – luvassa mielenkiintoisia otteluja

Matteo Berrettini palaa kentille.
AOP

Tenniksessä valmistaudutaan kovaa vauhtia kohti kauden neljättä ja samalla viimeistä Grand Slam -turnausta US Openia kohden. Viimeinen ja samalla Pohjois-Amerikan toinen Masters-1000 turnaus alkaa sunnuntaina ja turnauksessa haetaan asetelmia kohti elokuun lopulla alkavaa Grand Slamia.

Turnaukseen ykkössijoitettuna lähtee ATP-rankingin kakkosena oleva Venäjän Daniil Medvedev, joka pelaa sunnuntaina vielä Kanadan Masters-turnauksen loppuottelussa Reilly Opelkaa vastaan. Kakkossijoitettuna on Kreikan Stefanos Tsitsipas, joka taipui Opelkalle Toronton välierässä.

Turnauksessa paluun kentille tekevät vahvan ruohokauden pelannut Italian Matteo Berrettini ja olympiakultaa Tokiossa voittanut Alexander Zverev. Berrettini on turnauksessa sijoitettu viidenneksi ja kohtaa Tsitsipasin aikaisintaan puolivälierässä. Zverev on Berrettinin kanssa samalla puolella kaaviota, kun saksalainen on sijoitettu kolmanneksi. Zverev kohtaa Berrtettinin tai Tsitsipasin aikaisintaan turnauksen välierässä.

Kanadan Masters-turnauksessa epäonnistuneet Denis Shapovalov ja Felix Auger-Aliassime on turnauksessa sijoitettu kuudenneksi ja 12. Auger-Aliassime kohta avauskierroksella Wimbledonissa loistaneen Unkarin Marton Fucsovicsin ja Shapovalov saa toisella kierroksella vastaansa joko Ranskan Benoit Pairen tai Serbian Miomir Kecmanovicin. Ranskalaisen ja Serbin välinen ottelu käynnistää turnauksen. Shapovalov on yläkaaviossa ja kohtaa kärkisijoitetuista Venäjän neljänneksi sijoitetun Andrey Rublevin aikaisintaan puolivälierässä ja välierässä mahdollisesti ykkössijoitetun Medvedevin.

Torontossa loistasti puolivälieriin edennyt Puolan syöttötykki Hubert Hurkacz on sijoitettu yhdeksänneksi turnauksessa ja kohtaa avauskierroksella Espanjan Alejandro Davidovich-Fokinan. Mikäli Hurkacz selviää ensimmäisestä haasteesta kohtaa puolalainen toisella kierroksella joko villillä kortilla mukaan päässeen Andy Murrayn tai karsijan.

Atlantan ja Washingtonin ATP-kisojen finaaleihin edenneet Yhdysvaltain Brandon Nakashima ja Mackenzie McDonald kohtaavat avauskierroksella toisensa. Voittaja pääsee toisella kierroksella haastamaan Medvedevin.

Emil Ruusuvuori ei päässyt turnaukseen mukaan. Ruusuvuori pelaa viikon päästä ATP-250 kisan Winston-Salemissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis