Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Japanin tennistähti Naomi Ōsaka lahjoittaa voittorahansa Haitin maanjäristyksen uhreille

Naomi Osaka
AOP

Japanilainen tennistähti Naomi Ōsakan juuret ovat isän puolelta Haitissa ja nyt nainen tukee maata maanjäristyksestä toipumisessa.

23-vuotias japanilainen tenniksen maailmantähti Naomi Ōsaka on luvannut lahjoittaa tulonsa ensi viikon Western & Southern Open -turnauksesta maanjäristyksen tuhojen korjaamisen helpottamiseksi Haitissa. Ōsakan isä on kotoisin Karibian saarivaltiosta.

Nelinkertainen Grand Slam -mestari ilmoitti lupauksestaan ​​vastauksena 7,2 magnitudin maanjäristykseen, joka iski köyhään maahan lauantaina ja tappoi ainakin 304 ihmistä ja loukkaannutti satoja.

Ōsaka kertoi Twitterissään olevansa surullinen tuhoista,

– On todella kipeää nähdä kaikki Haitin tuhot, ja minusta tuntuu, ettemme todella pysty saamaan taukoa.

– Aion pelata turnauksen tällä viikolla ja annan kaikki palkintorahat Haitin avustustöille. Tiedän, että esi-isiemme veri on voimakasta, ja nousemme jatkuvasti, Ōsaka vakuutti.

Maailmanlistan kakkosen Ōsakan äiti on japanilainen ja hän edustaa maajoukkuetasolla Japania. Ōsaka on tunnettu siitä, että hän on käyttänyt sosiaalisen median alustojaan kiinnittääkseen huomiota asioihin, joista hän välittää. Hän myös muun muassa käytti maskeja viime vuoden US Openissa, joissa oli poliisin väkivallan uhrien nimet.

Ōsaka on kakkossijoitettu Cincinnatin turnauksessa, joka pelataan 14.-22. elokuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis