Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Pesäpallo

Rauman Feran korona-tartunta sekoittaa pakkaa naisten Superpesiksessä

Rauman Fera pesäpallo naisten Superpesis
AOP

Naisten Superpesiksessä pelaava Rauman Fera ilmoitti, että sen pelaajalla on paljastunut korona-tartunta. Se aiheuttaa kahden ottelun siirron myöhempään ajankohtaan.

Rauman Feran naisten Superpesis-joukkueen pelaajalla varmistui sunnuntaina koronatartunta, minkä vuoksi sunnuntai-iltana kello 17.00 alkavaksi ilmoitettu ottelu Fera-Manse PP joudutaan peruuttamaan ja siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Positiivisen testituloksen vuoksi koko Feran joukkue on altistunut koronalle ja se on asetettu toistaiseksi karanteeniin.

Superpesiksen otteluohjelman mukaan Feran pitäisi pelata seuraava ottelunsa Otanlahden Topteam-Areenalla lauantaina 21.8. Joensuuta vastaan. Sen ottelun kohtalosta tiedotetaan myöhemmin.

Koronatapaus naisten joukkueessa vaikuttaa myös Feran B-tyttöjoukkueeseen, jonka on tarkoitus aloittaa oman sarjansa jatkopelit maanantaina 16.8. Joukkueen seuraava kotipeli on ohjelmassa torstaina. Myös B-tyttöjen tilanteesta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Feran ja Manse PP:n ottelun lisäksi myös Jyväskylän Kirittärien ja Mynämäen Vesan ottelu on siirretty varotoimenpiteenä uuteen ajankohtaan.

Edit klo 17.29: Korjattiin otsikkoa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo