Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Reilly Opelka yllätti Stefanos Tsitsipasin – Daniil Medvedev murskasi John Isnerin

Reilly Opelka saa finaalissa kovan haasteen.
AOP

Torontossa käytävässä Kanadan Masters-1000 -turnauksessa nähdään mielenkiintoinen loppuottelu, kun Venäjän ykkössijoitettu Daniil Medvedev kohtaa Yhdysvaltain Reilly Opelkan, joka selvitti tiensä uransa ensimmäiseen Masters-1000 -turnauksen loppuotteluun.

Opelka voitti kaikkien suureksi yllätykseksi Kreikan Stefanos Tsitsipasin kolmessa erässä 2-1 (6-7, 7-6, 6-4) -lukemin.

Ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ei nähty yhtäkään murtoa, vaan erät etenivät kummankin pelaajan syötönpitojen turvin katkaisupeliin asti.

Kolmannessa erässä Tsitsipas menetti syöttönsä ja Opelka pääsi murron kautta hoitamaan erän sekä ottelun nimiinsä.

Medvedev antoi omassa välierässään kölimöykkyä John Isnerille. Venäläinen kaatoi selkävaivoista kärsineen yhdysvaltalaisen suoraan 2-0 (6-2, 6-2) -lukemin. Isnerin vaivoista kertoo jotain se, että ykkössyöttöjen keskivauhti oli vain 192 kilometriä tunnissa.

– Johnia vastaan on aina vaikea pelata, mutta huomasin heti ensimmäisessä pelissä, että nyt ei ole kaikki kunnossa hänellä ja Isner kertoo siitä varmasti itse myöhemmin, mikä oli vialla, kommentoi Medvedev ottelua kenttähaastattelussa.

– Syöttäjiä, kuten Johnia ja Reillya vastaan täytyy syötöt ottaa läheltä, sillä pallot vaan jatkaa nousemistaan, kun pitkät kaverit syöttävät toisin kuin muilla, kertoi Medvedev ottelun jälkeen yhdysvaltalaisten tuomasta haasteesta.

Kanadan Masters-turnauksen loppuottelu pelataan Suomen aikaa sunnuntai-iltana kello 23.00. Sekä Medvedev, Isner, Opelka, että Tsitsipas ovat alustavasti pelaamassa Cincinnatin Masters-1000 -turnauksessa ensi viikolla, mutta etenkin Isnerin pelaaminen saattaa vaivojen myötä olla hyvinkin epävarmaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis