Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Spa-Francorchampsin moottoriradan toimitusjohtaja Nathalie Maillet on murhattu

Spa-Francorchamps moottorirata Belgia
AOP

F1- ja moottoriurheilupiirejä kohtasi suuri suru sunnuntaina, kun legendaarisen Spa-Francorchampsin moottoriradan toimitusjohtaja Nathalie Maillet löydettiin kuolleena.

Spa-Francorchampsin moottoriradan toimitusjohtaja Nathalie Maillet murhattiin varhain sunnuntaina. Yksityiskohdat ovat tällä hetkellä niukat, mutta Maillet oli tietojen kotonaan Belgian Luxemburgin maakunnassa Gouvyn kaupungissa ystävänsä kanssa, kun Mailletin aviomies Franz Dubois ampui molemmat ja teki sitten itsemurhan.

Dubois oli tunnettu hahmo belgialaisessa moottoriurheilumaailmassa, tallin omistajana ja yhtenä erittäin suositun VW Fun Cup -sarjan perustajista. 51-vuotias Maillet oli kilpa-ajajan tytär ja oli johtanut maineikasta arkkitehtitoimistoa ennen kuin hän otti Spa-Francorchampsin ohjat vuonna 2016 tavoitteenaan radan ja sen infrastruktuurin nykyaikaistaminen.

Maillet valvoi legendaarisen Ardennien alueella sijaitsevan moottoriradan merkittävää monivuotista kunnostus- ja monipuolistamissuunnitelmaa, johon sisältyy moottoripyöräilyn palaaminen Spahan tulevaisuudessa.

Tragedia tapahtui samaan aikaan, kun Spa-Francorchamps isännöi Ypres-rallia, vuoden 2021 rallin MM-sarjan kahdeksatta osakilpailua. Formula 1 jatkaa kauttaan Spa-Francorchampsissa 29. elokuuta Belgian Grand Prix’llä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1