Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Annimari Korte julkaisi hurjan kuvan takareisileikkauksen jälkeen – kuva ei herkille

Annimari Korte
AOP

Pika-aituri Annimari Korte kävi viime viikon torstaina leikkauksessa, jossa naisen molemmat takareidet operoitiin. Korte on nyt julkaissut instagram-tilillään kuvan takareisistään leikkaussalista sekä heti operaation jälkeen.

”Varoitus: Toinen kuva ei herkille. Viikko alkanut loistavasti kun neljäs päivä leikkauksesta ja kipua on vähemmän kuin ennen leikkausta”, Korte kirjoitti päivityksessään.

Korteen instagramissa julkaisema kuva ei sovi herkille. Kuvat pääset katsomaan alla olevasta upotuksesta klikkaamalla nuolesta. Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk)

”Toivottiin että edellisen 10v sitten leikkauksen arpea oikeassa jalassa voisi käyttää uudestaan, mutta kun paino on vaihdellut 19 kiloa eri suuntiin sen jälkeen, arpikin on liikkunut väärään paikkaan (näkyy toisen leikkaushaavan vierellä)”, aituri jatkoi tekstissään.

Leikkauksen suoritti urheiluortopedi Lasse Lempainen, joka on tottunut operoimaan huippu-urheilojoita. Lempaisen leikkauspöydällä on kuluneen kesä aikana käynyt muun muassa Italian EM-jalkapallojoukkueen tähti Leonardo Spinazzola sekä niin ikää EM-kisoissa loukkaantunut Barcelonan Ousmane Dembélé.

”Halusin, että Lasse leikkaa jalkani, sillä hän välittää aidosti urheilijoista ja se on hieno juttu. Nyt kuntoutetaan rauhassa, ja toivon, että pääsen parempaan kuntoon ja voin harjoitella ehjemmin kuin viimeiseen kahteen vuoteen”, Korte kertoi Ilta-Sanomien mukaan.

Lempainen kommentoi hyvin mennyttä leikkausta tyytyväisenä myös Ilta-Sanomille: ”Olen tyytyväinen leikkaustulokseen. Kaikki meni oikein hyvin. Molemmat reidet operoitiin yhdellä kertaa, joten leikkaus­aika oli yhteensä reilu pari tuntia.”

Lempainen arvioi Ilta-Sanomille Korteen takareisien kuntoutumisen, ennen leikkausta edeltäneille liikkuvuus- ja voimatasolle, vievän vähintään puoli vuotta. Korteen kausi päättyy siis jo nyt ja välistä jäävät loppukauden Kalevan kisat sekä Ruotsi-maaottelu. Nainen itse on kuitenkin leikkauspäätöksestä tyytyväinen ja suuntaa katseitaan jo ensi vuoden EM- ja MM-kisoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu