Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Awak Kuierille peliaikaa joukkuuensa rökäletappiossa

Awak Kuierille peliaikaa Sunia vastaan
AOP

Naisten WNBA liiga palasi olympiatauolta ja Awak Kuierin tähdittämä Dallas Wings kohtasi kotonaan Connecticut Sunin. Vierasjoukkue tuli otteluun täysi vauhti päällä ja meni menojaan jo ensimmäisellä neljänneksellä vieden pisteet 24-14. Sama tahti jatkui toisella neljänneksellä ja puoliajalla Sun johti ottelua jo 20 pisteellä numeroin 47-27. Tästä ei kotijoukkue enää noussut, vaikka se saikin pienen takaa-ajovaihteen silmään kolmannella neljänneksellä. Ottelu päättyi lopulta vieraiden 80-59 voittoon.

Suomalaisittain ottelussa kiinnostavinta oli tietysti Kuierin otteet. Kuier pääsi kentälle penkiltä, mutta peliaikaa kertyi vain 1:39 minuuttia. Lyhyt peliaika ei voinut olla näkymättä otteissa, eikä suomalaistulokas ehtinyt saada kunnolla rytmistä kiinni. Kuierille ei merkkautettu ottelussa koreja eikä levypalloja, mutta hän onnistui tekemään yhden riiston ja yhden blokin. Kuier menetti pallon kaksi kertaa.

Dallas Wingsin parhaita pistemiehiä olivat Arike Ogunbowale 66,7% heittoprosentillaan ja 20 pisteellään sekä Allisha Gray 50% heittoprosentillaan ja 11 pisteellään.

Vieraiden riveistä nousi esiin koko avausviisikko, josta Jonquel Jones pussitti 19 pistettä, Brionna Jones 16 pistettä, DeWanna Bonner 14 pistettä, Jasmine Thomas 12 pistettä ja Briann January 9 pistettä.

Dallasin ja Kuierin seuraava ottelu on tiistain ja keskiviikon välisenä yönä suomen aikaa Chicagossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo