Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev valloitti Kanadan Mastersin

Daniil Medvedev voitti Kanadan Mastersin.
AOP

Kanadan Masters-1000 -kisan ykkössijoitettu Venäjän Daniil Medvedev oli turnauksen herra ja hidalgo. Medvedev voitti turnauksen loppuottelussa Yhdysvaltain Reilly Opelkan suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-4, 6-3) -lukemin. Medvedeville Kanadan Masters-turnauksen voitto oli hänen uransa neljäs Masters-voitto. Yhteensä ATP-mestaruuksia venäläisellä on koossa 12 kappaletta. Opelkalle turnaus oli hänen uransa toistaiseksi suurin saavutus.

Ottelu alkoi hyvin tasaisesti ja Opelkalla oli käytännössä koko ottelun paras mahdollisuus syötönmurtoon heti erän neljännessä pelissä, kun Medvedev oli omassa syötössään jo pistein 0-40 tappiolla. Kolmea murtopalloa Opelka ei pystynyt käyttämään vaan venäläinen napsi viisi pistettä putkeen ja piti syöttönsä.

Heti seuraavassa pelissä Medvedev mursi Opelkan syötön ja otti tarvittavan murron voittaakseen avauserän.

– Aikoinaan Mastersien voitto tuntui mahdottomalta ajatukselta, kun Novak Djokovic ja Rafael Nadal olivat aina voittamassa niitä, mutta nyt minulla on neljä voittoa ja viisi finaalia taskussa, mikä on hyvä saavutus. Olen iloinen ja haluan saavuttaa näitä voittoja lisää. Olen iloinen, että voitin täällä, kertoi Medvedev kenttähaastattelussa ottelun jälkeen.

Toisessa Opelka piti oman ensimmäisen syöttönsä murtopallosta huolimatta, mutta menetti toisen syöttövuoronsa. Tämä toi venäläistähdelle ison edun ja Medvedev pitikin yhtä syöttövuoroa lukuunottamatta nollille omat syöttönsä toisessa erässä. Erän kuudennessa pelissä Opelka sai ottelun neljännen murtopallonsa, että äärimmäisen hyvin pelannut venäläinen piti syöttönsä.

5-3 -tilanteessa Opelka tuli syöttämään pysyäkseen ottelussa mukana, mutta Medvedev otti murron ja samalla erän nimiinsä 6-3 -lukemin.

Koko turnauksessa Medvedev hävisi vain kaksi erää viidessä pelaamassaan ottelussa. Kovimman haasteen venäläiselle tarjosi Puolan Hubert Hurkacz joka voitti puolivälierässä ensimmäisen erän ja vei kaksi jälkimmäistä erää katkaisupeliin asti.

Medvedev pelaa ensi viikolla Cincinnatin Masters-1000 -turnauksessa ja on ykkössijoitettu tähän turnaukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis