Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Karhubasket hankki kovia vahvistuksia – jopa kolme entistä Suomen mestaria palaa Kauhajoelle

Henri Kantonen Karhubasketin riveissä
AOP

Kauhajoen Karhubasket on hankkinut itselleen kovia vahvistuksia ennen Korisliigan kauden alkua. Karhubasket julkaisi maanantaina kolme sopimusuudistusta. Karhu-paidan pukevat ylleen kolme paluumuuttajaa: Henri Kantonen, Rene Rougeau sekä Cameron Jones.

Karhut pyrkivät tulevalla kaudella palaamaan takaisin mestaruuskantaan. Joukkue on juhlinut kahta peräkkäistä Suomen mestaruutta ennen kuin viime vuonna joutuivat tyytymään hopeaan.

Henri Kantonen palaa Suomeen pelattuaan kauden Ranskan Pro B -sarjassa pelaavan Aix Mauriennen riveissä. Kantonen pelasi Ranskassa 34 ottelua, joissa pistekeskiarvoksi kertyi 6,4 pistettä ottelulta. 198-senttinen Kantonen on jo tuttu nimi Kauhajoella, sillä kautena 2017–18 takamies juhli Karhujen kanssa Suomen mestaruutta. Kantosen sopimus on kaksivuotinen.

– Tulevalla kaudella hänellä [Henrillä] on tietysti lähtökohtaisesti isompi rooli tarjolla ja mielenkiinnolla seuraamme hänen kehityksensä jatkumista, Karhubasketin valmentaja Janne Koskimies kuvailee Kantosta.

Karhut on hankkinut riveihinsä myös kaksi kovaa ulkomaanvahvistusta. Myös Rene Rougeau ja Cameron Jones pukevat Karhu-paidan päällensä jo toistamiseen.

Kaksi Suomen mestaruutta Karhuissa voittanut, finaalisarjan MVP-palkinnon pokannut Cameron Jones palaa Karhuihin vuoden tauon jälkeen. 193-senttinen takamies pelasi viime kaudella Ukrainassa.

Rene Rougeau palaa Karhuihin kahden vuoden tauon jälkeen. Kuten Jones, 35-vuotias amerikkalainen on juhlinut Kauhajoella kahta Suomen mestaruutta. Rougeau palaa Karhuihin pelattuaan kaksi vuotta Ranskan Pro B -sarjan Hermine Nantes Atlantique -joukkueen riveissä.

– Listattaessa pelaajia, joihin olen voinut valmentajana todella luottaa, löytyvät nimet Cameron Jones, Henri Kantonen ja Rene Rougeau aivan kärkipäästä. Nyt he ovat sitten kaikki Karhubasketin riveissä, Koskimies hehkuttaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo