Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Naisten Superpesiksessä koronatartunta – pistekeskiarvo ratkaisee runkosarjan

Fera ja Kirittäret on asetettu karanteeniin
AOP

Rauman Feran naisten Superpesis-joukkueessa on ilmennyt koronatartunta. Fera pelasi 13.8. kotiottelun Jyväskylän Kirittäriä vastaan, mistä johtuen kummatkin joukkueet on asetettu karanteeniin.

Otteluohjelma ei mahdollista pelien aikatauluttamista uudelleen, vaan pelit jäävät kokonaan pelaamatta. Käytännössä perutaan Feran seuraava peli sekä kaksi Kirittärien seuraavaa peliä. Perutut ottelut ovat Pesä Ysit (Lappeenranta) vastaan Fera (Rauma), Siilinjärven Pesis vastaan Jyväskylän Kirittäret sekä Pesäkarhut (Pori) vastaan Jyväskylän Kirittäret.

Peruttujen pelien vuoksi Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä on ilmoittanut päättäneensä siirtyä naisten Superpesiksessä pistekeskisarvoon. Tällöin pistekeskiarvo määrittää runkosarjan sijoitukset. Pisteet ottelua kohden ratkaisevat ensisijaisesti joukkueiden paremmuuden, toiseksi katsotaan voittoja ottelua kohden.

Kun runkosarjan voitto ratkaistaan pistekeskiarvoa käyttämällä, varmistaa Jyväskylän Kirittäret voittonsa. Muut kärkikamppailussa mukana olevat joukkueet, jotka voivat Kirittärien tavoin ansaita kotiedun puolivälieriin ovat Lapuan Virkiä, tamperelainen Manse PP sekä Seinäjoen Maila-Jussit.

Jyväskylän Kirittäret sekä Fera pyrkivät palaamaan tositoimiin mahdollisimman pian. Otteluohjelman määräämään aikatauluun siirrytään heti, kun karanteenit päättyvät. Ennen peleihin palaamista tulee kaikkien karanteenissa olevien pelaajien toimittaa negatiivinen koronatesti.

Fera palannee kentille lauantaina 21.8, jolloin se kohtaa kotikentällä Joensuun Mailan. Jyväskylän Kirittäret puolestaan pelannee sunnuntaina kotikentällä Roihuttaria vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo