Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Suomen Urheiluliitto ilmoitti uuden pääyhteistyökumppaninsa – ”se on erittäin merkittävä”

Senni Salminen ja Kristiina Mäkelä
AOP

Suomen Urheiluliitto (SUL) kertoi maanantaina sivuillaan aloittavansa yheteistyön Fintech-yhtiö CapitalBoxin kanssa. SUL ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut CapitalBox solmivat neljän vuoden yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä CapitalBoxista Urheiluliiton uusi pääyhteistyökumppani.

SUL:n markkinointiyhtiön Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä kertoi Urheiluliiton tiedotteessa kyseessä olevan täysin uudenlainen yhetistyömalli. ”SUL on yhdessä CapitalBoxin kanssa rakentanut kokonaisvaltaisen monikansallisen sponsorointikonseptin, jossa yleisurheilu on valittu yhtiön strategiseksi urheilulajiksi.”

”Ensimmäisessä vaiheessa CapitalBoxin yhteistyö käynnistyy SUL:n kanssa Suomessa. Samaan aikaan Suomen ja Ruotsin kärkiurheilijoista koostuvaa Team CapitalBoxia hyödynnetään kansainvälisesti myös muihin maihin suuntautuvassa markkinoinnissa.”

Team CapitalBoxin muodostavat ruotsalaiset olympiavoittajat kiekonheittäjä Daniel Ståhl sekä seiväshyppääjä Armand Duplantis. Suomalaisia tiimissä edustavat kolmiloikan kärkinimet Kristiina Mäkelä sekä Senni Salminen. Jatkossa tiimiä tullaan laajentamaan myös muiden maiden urheilijoilla.

Urheiluliitto vihjasi uudesta yhteistösopimuksesta jo Tokion olympialaisten aikaan ja nyt se on julkaistu. Rahakas sopimus on Ilta-Sanomamien mukaan arviolta jopa noin 250 000 euroa vuodessa.

Töykkä ei sopimuksen arvoa sen suuremmin kommentoinut, mutta kertoi Urheiluliiton pystyvän resurssoimaan huippu-urheilua entistä paremmin sopimuksen myötä. ”En voi kommentoida sopimuksen arvoa, mutta se on erittäin merkittävä ja antaa liitolle mahdollisuuksia resursoida esimerkiksi huippu-urheilua merkittävästi.”

”Kullakin urheilijalla on lisäksi CapitalBoxin kanssa oma yhteistyö­sopimuksensa”, Töykkä kertoi.

”Suomessa CapitalBox tulee olemaan mukana laajasti yleisurheilutoiminnassa, kotimaan televisioiduissa kilpailutapahtumissa mukaan lukien yleisurheilun Ruotsi-ottelussa, joka palaa ensi vuonna takaisin Helsingin Olympiastadionille. Yhteistyöllä CapitalBox haluaa myös innostaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin. Team CapitalBoxin urheilijat toimivat tässä erinomaisina esikuvina”, Töykkä kertoi innoissaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu